Έκτακτο: Ματαιώνεται το Grand Prix της Formula 1 της Ίμολα λόγω…

Η Ιταλία δοκιμάζεται! Με επίσημη ανακοίνωση, η Formula 1 γνωστοποίησε ότι ματαιώνεται το Grand Prix της Imola. Ο λόγος που οδήγησε στην απόφαση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ίμολα

Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιοχή της “Emilia Romagna” και ήδη έχουν καταγραφεί οκτώ θάνατοι πολιτών σύμφωνα με τα στοιχεία της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του Grand Prix στην πίστα της Ίμολα, με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί ανακοίνωση που γνωστοποιεί την ματαίωση του αγώνα που θα γινόταν το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Halο: Ένας “φύλακας-άγγελος” στο Silverstone (+video)

Ακολουθεί μέρος της ανακοίνωσης, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα: “Η κοινότητα της Formula 1 θέλει να στείλει τις σκέψεις της στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή Emilia-Romagna. Θέλουμε επίσης να αποτίσουμε φόρο τιμής στο έργο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.


Μετά από συζητήσεις μεταξύ της Formula 1, του Προέδρου της FIA, των αρμόδιων αρχών – συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων Υπουργών, του Προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτων της Ιταλίας, του Προέδρου της Περιφέρειας Emilia-Romagna, του Δημάρχου της πόλης και του διοργανωτή – πάρθηκε η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί το Grand Prix στην Imola το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η απόφαση ελήφθη επειδή δεν είναι δυνατή η ασφαλής διεξαγωγή της εκδήλωσης για τους φιλάθλους, τις ομάδες και το προσωπικό μας. Δεν θα ήταν σωστό να ασκήσουμε περαιτέρω πίεση στις τοπικές αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.