Τα πάντα για την συγχώνευση FCA και PSA

Ο όμιλος PSA (Peugeot, Citroen, DS, Opel) και η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) επιβεβαίωσαν τα σχέδια συγχώνευσης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
PSA-FCA έρευνα 2020

Οι δύο πλευρές, μετά τη χθεσινή λυτή ανακοίνωση, δήλωσαν πριν από λίγο πως οι συζητήσεις θα οριστικοποιηθούν “τις προσεχείς εβδομάδες” για την επίτευξη δεσμευτικού μνημονίου συμφωνίας, το οποίο θα δημιουργήσει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Ενώ συνέχισαν λέγοντας πως “η συνδυασμένη οντότητα που θα προκύψει θα συμβάλει στην προώθηση της καινοτομίας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων με ταχύτητα και αποδοτικά”.

Η συγχώνευση θα δημιουργήσει έναν γίγαντα αυτοκινήτων αξίας περίπου 40 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα περιλάβει μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο.

O FCA διαθέτει τις Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Maserati, Ram, Lancia και Chrysler, ενώ ο όμιλος PSA περιλαμβάνει τις Peugeot, Citroën, DS και Vauxhall-Opel. Ο συνδυασμός θα δημιουργήσει τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή αυτοκινήτων παγκοσμίως όσον αφορά τις ετήσιες πωλήσεις (μετά το VW Group, την Toyota και την κοινοπραξία Renault-Nissan-Mitsubishi).

Η σημερινή ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν εκτιμώμενες συνεργίες 3,7 δις ευρώ. Αυτό το νούμερο θα προέκυπτε από μια πιο αποτελεσματική κατανομή πόρων για μεγάλες επενδύσεις σε πλατφόρμες οχημάτων, κινητήρες και τεχνολογία. Οι δύο επιχειρήσεις προβλέπουν πως το 80% των συνεργειών θα επιτευχθεί μετά από 4 χρόνια.

Το σχέδιο των FCA και PSA προβλέπει ισορροπημένη δομή μεταξύ των δύο εταιρειών με την έδρα της νέας εταιρίας να βρίσκεται στην Ολλανδία. Θα υπάρχουν 10 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο, με πέντε από τον FCA και πέντε από τον PSA. Ο σημερινός πρόεδρος του FCA, John Elkann, θα γίνει πρόεδρος της νέας επιχείρησης, ενώ του PSA, Carlos Tavares, θα γίνει ο διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος θα έχει αρχικά πενταετή θητεία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.