Έκθεση Αυτοκίνηση 2019: Οι μάρκες που θα είναι εκεί και το ωράριο της έκθεσης

Η φετινή έκθεση αναμένεται να είναι καλύτερη από ποτέ, καθώς θα έχει 150 νέα μοντέλα και 32 πανελλαδικές πρεμιέρες. Ας δούμε ποιες εταιρείες θα είναι εκεί.

Βρείτε μας στο

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019» υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, καθώς τουλάχιστον στα… χαρτιά φαίνεται πως θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, θα είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος, με τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές.

Δείτε εδώ που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Αυτοκίνηση 2019

Συνολικά οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν 150 νέα μοντέλα, εκ των οποίων τα 32 πραγματοποιούν την πανελλαδική τους πρεμιέρα. Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στην έκθεση θα είναι οι εξής: Αlfa Romeo, BMW, Dacia, DS AUTOMOBILES, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Mercedes, MINI, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ενώ το πρόγραμμα λειτουργίας της είναι το εξής:

Δευτέρα-Παρασκευή: 15.00-21.00
Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00

Παράλληλα, εκτός από την έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του αεροδρομίου.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr