ΕΛ.ΑΣ.: Βροχή έπεσαν ξανά οι κλήσεις για κράνος-κόκκινο

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελ.ΑΣ. 2020 Yamaha Tracer 700 Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τους στοχευμένους ελέγχους της αναφορικά με τις τροχονομικές παραβάσεις με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στους δρόμους όλης της χώρας.

Την εβδομάδα που μας πέρασε (13-19 Ιουλίου), συνεργεία της Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε 15.403 οχήματα, “δίνοντας προτεραιότητα” σε παραβάσεις που παρουσιάζουν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος όπως είναι η οδήγηση δικύκλου χωρίς τη χρήση κράνους και η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη.

Τα συνεργεία της Τροχαία που έφτασαν στον αριθμό τα 908 βεβαίωσαν συνολικά 1.961 σχετικές παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.


Ειδικότερα, το σύνολο των οχημάτων που ελέγχθηκαν έφτασε στα 15.403 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.586 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 375 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής με 411 κλήσεις, του Ηρακλείου με 205 (!), της Θεσσαλονίκης με 126, της Α’ Δωδεκανήσου (85), του Ρεθύμνου (82) και των Ιωαννίνων (72).

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Όπως επισημαίνει και η Ελληνική Αστυνομία στη σχετική της ανακοίνωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας και αυτό ποτέ δεν θα κουραστούμε να το λέμε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]