Ελλάδα: Αυτό είναι το best seller στο πρώτο τρίμηνο του 2022

Με 1.158 ταξινομήσεις από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο "πιάνει" την κορυφή των πωλήσεων. Ας δούμε το best seller, αλλά και πως διαμορφώνεται το TOP 5...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
best seller

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022 και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων προχώρησε στη δημοσίευση των ταξινομήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο. Ας δούμε ποιο μοντέλο βάζει “σοβαρή” υποψηφιότητα για να γίνει το best seller της χρονιάς για ακόμα μία φορά!

Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Πτώση της αγοράς στο πρώτο τρίμηνο

Στην κορυφή, λοιπόν, έχουμε το Toyota Yaris, το οποίο έχει καταγράψει ήδη 1.158 ταξινομήσεις κατοχυρώνοντας ένα ποσοστό της τάξης του 21,82% στην κατηγορία του. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί επίσης ένα μοντέλο της εν λόγω κατηγορίας (B-Sagment), ονομάζεται Peugeot 208 και οι ταξινομήσεις του έφτασαν στις 815.


Έκπληξη για την τριάδα το Toyota C-ΗR, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV (C-SUV) αλλά με τις 731 ταξινομήσεις κατάφερε να ανεβεί ψηλά στην λίστα των ταξινομήσεων, αφήνοντας αρκετά πίσω του το δεύτερο δημοφιλέστερο C-SUV της αγοράς.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Opel Corsa με 729 ταξινομήσεις και το TOP 5 ολοκληρώνεται με το Citroen C3 των 669 ταξινομήσεων. Όπως βλέπετε, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι στην κορυφαία πεντάδα δεν υπάρχει αυτοκίνητο από την κατά τα άλλα δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, εκεί όπου η πρώτη θέση ανήκει στο Toyota Yaris Cross.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.