Ελλάδα: H εταιρεία που “σάρωσε” σε ταξινομήσεις το 2022

Δείτε ποια μάρκα βρέθηκε ξανά στην κορυφή, αλλά και την... απογοήτευση της "Made In Greece" εταιρείας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Best Sellers

Το 2022 ολοκληρώθηκε και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκίνητων προχώρησε στην δημοσίευση των ταξινομήσεων για το έτος που μας πέρασε. Πάμε να δούμε ποια ήταν η No.1 εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και ποιες την ακολουθούν.

Χωρίς να μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, βλέπουμε για ακόμα μία χρονιά την Toyota στην κορυφή της ελληνικής αγοράς με 14.828 ταξινομήσεις μέσα στο 2022. Αυτό σημαίνει ότι καταλαμβάνει ένα μερίδιο της τάξης του 14,1%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Hyundai με  9.116 αυτοκίνητα, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με την Peugeot, η οποία έφτασε στις 9.093 ταξινομήσεις. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας με τις 10 δημοφιλέστερες εταιρείες στην χώρα μας.


Ιδιαίτερα απογοητευτική ήταν η εμπορική πορεία του ελληνικού Keraboss. H εταιρεία είχε κάνει λόγο για ένα στόχο 70 πωλήσεων ετησίως στην εγχώρια αγορά. Ωστόσο, στα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ είναι εμφανές ότι μέσα στο 2022 πωλήθηκαν μόλις τρία αυτοκίνητα, ένα τον Μάρτιο, ένα τον Αύγουστο και ένα τον Νοέμβριο. Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο με έγκριση και πιστοποίηση από το κράτος.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει να δούμε και τις επιμέρους κατηγορίας αμαξώματος, με την πρωτιά να ανήκει έστω και οριακά στην B-Segment, γνωστή και ως supermini, η οποία κατάφερε να πετύχει μερίδιο αγοράς της τάξης του 24,9%. Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν τα B-SUV με ποσοστό 24,3% και η δημοφιλέστερη τριάδα ολοκληρώθηκε με τα C-SUV (22,5%). Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι τα SUV ανεξαρτήτου κατηγορίας έφτασαν στο 54,8%. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν ήταν SUV.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.