Ελλάδα: Ο αυτοκινητόδρομος που “παράγει” πόσιμο νερό από τον αέρα (+video)

To σχέδιο "Νερό από τον Αέρα" είναι πλέον έτοιμο! Δείτε σε ποια σημεία προσφέρεται δωρεάν πόσιμο νερό και πως παράγεται κυριολεκτικά από τον αέρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
νερό από τον αέρα

Μία νέα παροχή προσφέρεται πλέον από τον αυτοκινητόδρομο “Ολυμπία Οδός” και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. Πάμε να δούμε σε ποια σημεία προσφέρεται στους ταξιδιώτες δωρεάν, πόσιμο νερό, αλλά και πως γίνεται η παραγωγή του από τον αέρα.

Εναέριο Video: Δείτε πως κατασκευάζεται ο αυτοκινητόδρομος κεντρικής Ελλάδας (Ε65)

Το πρόγραμμα “Νερό από τον Αέρα” αναπτύχθηκε σε 11 χώρους στάθμευσης κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού και προσφέρει στους ταξιδιώτες δωρεάν φρέσκο, καθαρό, πόσιμο νερό που παράγεται από την υγρασία του αέρα, με τη βοήθεια του ήλιου. Το σύστημα διαθέτει και ψύκτη, που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και εξασφαλίζει δροσερό νερό τους καλοκαιρινούς μήνες.


Μοναδική προϋπόθεση να έχετε μαζί το παγούρι σας, καθώς το μηχάνημα δεν προσφέρει πλαστικά μπουκάλια ή ποτήρια μίας χρήσης, ώστε να ελαχιστοποιούνται τα απόβλητα. Συγκεκριμένα, τα 10-12 λίτρα φρέσκου νερού που παράγονται από το κάθε σύστημα καθημερινά αντιστοιχούν συνολικά σε:
-330 λιγότερα πλαστικά μπουκάλια την ημέρα
-121.000 λιγότερα μπουκαλάκια τον χρόνο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, τα κτήρια των χώρων στάθμευσης που διαθέτουν εξοπλισμό για “Νερό από τον Αέρα” σημαίνονται με μία χαρακτηριστική γαλάζια σταγόνα.

Πώς παράγεται το νερό;
Το σύστημα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και αποτελείται από δύο Hydropanels που μέσω ενός συμπιεστή μετατρέπουν τους υδρατμούς του αέρα σε νερό. Το νερό στη συνέχεια εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία τα οποία το καθιστούν κατάλληλο για πόση. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τα σημεία στον διαδραστικό χάρτη!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.