Ελλάδα: Πόσες Porsche έχουν ταξινομηθεί από την αρχή του έτους;

Δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία ταξινομήσεων για το πρώτο πεντάμηνο! Πάμε να δούμε πόσες και ποιες Porsche ήρθαν στην Ελλάδα από την αρχή του έτους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche

Το πρώτο πεντάμηνο του έτους έχει ήδη συμπληρωθεί και, όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, τα SUV είναι αυτά που επικρατούν. Τι συμβαίνει, όμως, με τις πιο ιδιαίτερες εταιρείες; Πάμε να δούμε τον απολογισμό της Porsche από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο που μας πέρασε!

Porsche Cayenne: Ένα “ελληνικό” παραμύθι χωρίς… happy end!

Έπειτα από τους πρώτους πέντε μήνες, λοιπόν, στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Porsche Cayenne, η οποία από την αρχή του έτους έχει ταξινομηθεί 33 φορές. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας, το οποίο ονομάζεται Porsche Taycan και έχει φτάσει στις 25 ταξινομήσεις.


Ακολουθεί η Porsche Macan με 17 ταξινομήσεις, η οποία συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Λίγο πιο πίσω βρίσκεται η 911, η οποία από την αρχή του έτους έχει πουληθεί σε 14 μονάδες, ενώ η Boxster μετρά 2 αντίτυπα. Τέλος, μόλις δύο αντίτυπα της Cayman και μία Panamera έχουν φτάσει στην χώρα μας. Ακολουθούν οι τιμές εκκίνησης των συγκεκριμένων μοντέλων στην χώρα μας σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο που δημοσιεύει η Porsche Hellas:

Porsche 718 Boxster: 93.500 ευρώ
Porsche 718 Cayman: 90.660 ευρώ
Porsche 911: 174.230 ευρώ
Porsche Macan: 101.040 ευρώ
Porsche Cayenne: 115.700 ευρώ
Porsche Panamera: 139.100 ευρώ
Porsche Taycan: 89.700 ευρώ

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.