Ελλάδα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

Ενθαρρυντικό! Η Ελλάδα κατάφερε μέσα στο 2020 να μειώσει τους θανάτους από τροχαία ατυχήματα κατά 54% συγκριτικά με το 2010...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τροχαία ατυχήματα E.E. 2021 Ελλάδα

Σημαντική πρόοδο παρουσίασε η Ελλάδα στον τομέα των τροχαίων ατυχημάτων, αφού κατάφερε σε βάθος δεκαετίας να μειώσει τους θανάτους από τροχαία ατυχήματα κατά 54%. Αυτή η επιτυχία την ανέδειξε ως νικήτρια του βραβείου από τον ανεξάρτητο οργανισμό ETSC Road Safety Performance Index.

Διαβάστε επίσης: Τα νέα ιαπωνικά αυτοκίνητα στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών, ενεργό μέλος του οποίου αποτελεί το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», δημοσίευσε μία έκθεση που περιέχει ενδιαφέροντα στοιχεία τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη συνολικά. Πιο συγκεκριμένα, σε επίπεδο χωρών, η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μέσα σε μία δεκαετία κατόρθωσε να μειώσει τους θανάτους σε τροχαία συμβάντα κατά 54%, πιάνοντας τον στόχο του 50%.

Σημαντική πρόοδο (μείωση θανάτων άνω του 37%) κατέγραψαν και οι εξής χώρες: Πορτογαλία, Κροατία, Ισπανία, Βέλγιο, Σλοβενία, Ιταλία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Δανία, Αυστρία και Ουγγαρία. Στις χαμηλότερες θέσεις βρέθηκαν η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο με μείωση κατά 5 και 14% αντίστοιχα. Ασφαλώς,

Στους δρόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσα στο 2020 έχασαν τη ζωή τους 18.844 άνθρωποι σε τροχαία συμβάντα, καταγράφοντας μία μείωση κατά 37% (10.847 λιγότεροι) σε σύγκριση με το 2010. Σε σύγκριση με το 2019 καταγράφηκε μείωση θανάτων κατά 4.000, γεγονός που οφείλεται αναμφισβήτητα και στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω Covid-19. Σε επίπεδο κόστους, η εξοικονόμηση χάρη στη μείωση των θανάτων υπολογίζεται σύμφωνα με έρευνα της Ε.Ε. περί τα 156 δισεκατομμύρια ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.