Τα νέα ιαπωνικά αυτοκίνητα στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ.

26 νέα αυτοκίνητα ιαπωνικής... καταγωγής προστέθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά και από ποια εταιρεία παραχωρήθηκαν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αυτά είναι τα 26 νέα οχήματα που παραχωρήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία από την “ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ” και σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. θα καλύψουν ανάγκες τροχονομικής αστυνόμευσης των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Α’ Π.Α.Θ.Ε. Αττικής, Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας και Π.Α.Θ.Ε. Αχαΐας

Η παραχώρηση των αυτοκινήτων στην Ελληνική Αστυνομία έγινε στο πλαίσιο συμβατικής υποχρέωσης της εταιρείας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και πρόκειται για 20 οχήματα υπηρεσιακού χρωματισμού και 6 ελεύθερου, που θα καλύψουν αποκλειστικά ανάγκες τροχονομικής αστυνόμευσης. Όλα τους είναι Mazda3.


Τα οχήματα κατανέμονται ως εξής:
9 στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αχαΐας,
9 στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας και
8 στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής.
Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται περαιτέρω η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των ανωτέρω Υπηρεσιών Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των χρηστών του εθνικού οδικού δικτύου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]