Ελλάδα-Σαχάρα με Jeep: Η περιπέτεια ξεκίνησε

Στο δρόμο βρίσκεται ήδη μια μεγάλη ομάδα φίλων της Jeep και της περιπέτειας σε ένα μεγάλο ταξίδι 2.500 χλμ., με στόχο να "ενώσουν" την Ελλάδα με την έρημο Σαχάρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελλάδα-Σαχάρα με Jeep 2022

Το όνομα της Jeep έχει συνδεθεί άρρηκτα εδώ και οχτώ δεκαετίες με την περιπέτεια και την ελευθερία στις εκτός δρόμου μετακινήσεις. Φέρνοντας στα επιβατικά οχήματα και στο ευρύ κοινό την κίνηση 4×4, η αμερικανική μάρκα έδωσε τη δυνατότητα εξερεύνησης και των πλέον δύσβατων διαδρομών σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το 1500άρι υβριδικό Jeep με τους 130 ίππους

Το παραπάνω είναι που έδωσε έμπνευση και σε μια ομάδα Ελλήνων φίλων της Jeep να ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι με στόχο να φτάσει στην έρημο Σαχάρα και να επιστρέψει.

Το ταξίδι των φίλων της Jeep ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου. Διοργανώνεται από την Offroad Adventures και σε αυτό συμμετέχουν 11 αυτοκίνητα με συνολικά 22 άτομα πλήρωμα. Η αποστολή είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στην Αθήνα μετά από 13 ημέρες, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στις συμμετοχές και ένα πολύ ξεχωριστό Jeep Wrangler του 2002 με οδηγό τον Άκη Αθανασιάδη, ο οποίος θα μεταφέρει το μήνυμα “Go anywhere, Do anything” της Jeep σε αυτή την ξεχωριστή αποστολή. Το εν λόγω μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτό το απαιτητικό ταξίδι και φέρει μεταξύ άλλων χειροποίητο σύστημα ανάρτησης Long Arm 4-link, αντιστρεπτικές με δυνατότητα αποσύνδεσης, αμορτισέρ Rancho και ελατήρια Rubicon Express, ενισχυμένους προφυλακτήρες και εργάτη.

Διαβάστε επίσης: Η μάρκα που αλλάζει όσα ξέραμε για τους υαλοκαθαριστήρες (+video)

Αναφορικά με το ταξίδι τα πληρώματα έφτασαν οδικώς στην Πάτρα ώστε να μεταφερθούν με πλοίο στο Μπάρι. Με πορεία δυτικά, το κομβόι θα φτάσει έπειτα στο λιμάνι του Σαλέρνο για να συνεχίσει και πάλι με πλοίο το ταξίδι προς τη Βόρεια Αφρική και την Τύνιδα.

Από την Τύνιδα θα ξεκινήσει και το βασικό κομμάτι της αποστολής που θα εξερευνήσει την έρημο Σαχάρα. Στόχος είναι μετά από περίπου οχτώ 24ωρα περιήγησης στη Β. Αφρική, τα πληρώματα να πάρουν το δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα και πάλι μέσω Ιταλίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.