Ελληνική αγορά: Αυτά ήταν τα δέκα δημοφιλέστερα SUV τον Ιανουάριο

Γαλλικό B-SUV βρέθηκε στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας! Πάμε να δούμε τα δέκα δημοφιλέστερα SUV της ελληνικής αγοράς για τον Ιανουάριο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δημοφιλέστερα SUV

Στο ίδιο “μήκος κύματος” με πέρυσι κινήθηκε η αγορά των SUV τον πρώτο μήνα του 2024, με το μερίδιο αγοράς να εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω από το 50%. Πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο έφτασε στο 54,63% σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ. Πάμε να δούμε τα δέκα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας.

Δείτε επίσης: Από την 3η θέση… στην κορυφή – Το γαλλικό supermini που έκανε την “έκπληξη” του μήνα

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, για τον μήνα Ιανουάριο έχουμε το Peugeot 2008, το γαλλικό B-SUV που κατάφερε να ταξινομηθεί 676 φορές. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Suzuki Vitara με 497 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται με το Peugeot 3008 των 369 ταξινομήσεων. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται αυτομάτως και το πιο δημοφιλές C-SUV της αγοράς για τον Ιανουάριο.


Στην τέταρτη θέση συναντάμε το MG ZS με 322 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με το Toyota C-HR των 298 ταξινομήσεων. Μπορεί να είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς, αλλά έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε πως το best seller στα SUV του 2023 βρέθηκε εκτός πεντάδας τον πρώτο μήνα του 2024. Ο λόγος ασφαλώς για το Toyota Yaris Cross των 274 ταξινομήσεων μέσα στον Ιανουάριο. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας, όπου μπορείτε να δείτε πως διαμορφώθηκε το Top-10 στα SUV της ελληνικής αγοράς:

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.