Από την 3η θέση… στην κορυφή – Το γαλλικό supermini που έκανε την “έκπληξη” του μήνα

Το ξεκίνημά του ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις! Αυτό είναι το best seller της ελληνικής αγοράς για τον πρώτο μήνα του 2024...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen C3

Μπορεί στους 12 μήνες του 2023 να ταξινομήθηκε συνολικά 4.857 φορές τερματίζοντας στην τρίτη θέση, αλλά φέτος “μπήκε” με το δεξί στη νέα χρονιά. Ο λόγος για το Citroen C3, το γαλλικό supermini που βρέθηκε στην κορυφή των ταξινομήσεων τον περασμένο Ιανουάριο, αφήνοντας πίσω του κάθε άλλο μοντέλο.

Δείτε επίσης: Ανανέωση για το best seller της Toyota στην Ελλάδα – Με νέα έκδοση 130 ίππων

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, το Citroen C3 ταξινομήθηκε 1.064 φορές μέσα στον Ιανουάριο, επιτυγχάνοντας ποσοστό 29,08% στην κατηγορία του. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Toyota Yaris με 938 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με το περσινό best seller. Πρόκειται για το Opel Corsa, το οποίο μέσα στον Ιανουάριο ταξινομήθηκε 527 φορές.


Διαθέσιμο και με diesel κινητήρα
Το Citroen C3 προσφέρεται σε μία γκάμα που είναι ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη. Διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης, την βασική επιλογή αποτελεί αυτός με τους 83 ίππους, ενώ υπάρχει και η επιλογή του γνωστού 1.2 PureΤech με τους 110 ίππους. Ο δεύτερος προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο. Θετικό, βέβαια, είναι και το γεγονός πως υπάρχει ο diesel κινητήρας 1.5 BlueHDi που αποδίδει 100 ίππους.

Από 17.000 ευρώ στην Ελλάδα
Το Citroen C3 προσφέρεται στην χώρα μας με τιμή εκκίνησης τα 17.000 ευρώ στην έκδοση με τους 83 ίππους. Στην περίπτωση του ισχυρότερου PureTech το κόστος ξεκινά από τα 19.500 ευρώ, ενώ η τιμή εκκίνησης για την diesel έκδοση ορίζεται στα 20.700 ευρώ. Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.