Ελληνική αγορά: Η εταιρεία που πούλησε τα περισσότερα ηλεκτρικά τον Ιανουάριο

Η Γερμανική εταιρεία σημείωσε μερίδιο αγοράς 14,9% στα ηλεκτρικά, αφήνοντας πίσω σημαντικούς “παίκτες” της συγκεκριμένης κατηγορίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel

Η ιδιαίτερη έμφαση που έχει δώσει η Opel στον εξηλεκτρισμό του ελληνικού στόλου γίνεται πλέον εμφανής, με την γερμανική εταιρεία να γίνεται η μάρκα που ταξινόμησε τα περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στον πρώτο μήνα του έτους.

Δείτε επίσης: To μοντέλο που “εκθρόνισε” την Toyota – Αυτό είναι το νέο “best-seller” του κόσμου για το 2023

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία σημείωσε μερίδιο αγοράς 14,9%, αφήνοντας πίσω σημαντικούς “παίκτες” της συγκεκριμένης κατηγορίας. Το 2024 αποτελεί έτος-ορόσημο για την Opel, αφού σηματοδοτεί την επέτειο των 125 χρόνων της Γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή αυτοκινήτων.


Opel Mokka-e

Η Opel θα γιορτάσει την επέτειο αυτή προσφέροντας μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, καθώς, μέχρι το τέλος του έτους, κάθε μοντέλο Opel θα διαθέτει τουλάχιστον μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Η σημαντική εμπορική επιτυχία της Opel οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο Opel Mokka-e. Το συγκεκριμένο SUV, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 35%!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.