Ελληνική αγορά: Το μοντέλο που λάτρεψαν οι εταιρείες

Το 2023 κατάφερε να γίνει best-seller στα εταιρικά ανεξαρτήτου κατηγορίας! Δείτε το μοντέλο που πέτυχε μερίδιο αγοράς ύψους περίπου 25%...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

Έχοντας αποχαιρετίσει το 2023, ήρθε η ώρα του απολογισμού της χρονιάς και σε εμπορικό επίπεδο το Opel Corsa κατάφερε να πετύχει την πρώτη θέση στην Ελλάδα. Μάλιστα, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι κατάφερε να “στεφθεί” πρώτο και στις εταιρικές πωλήσεις.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το No.1 μοντέλο που επιλέγουν οι Ευρωπαίοι… με εξαίρεση τα leasing

Όπως αναφέρει η γερμανική εταιρεία, η εμπορική επιτυχία της οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο Opel Corsa. Το Γερμανικό supermini στέφθηκε πρωταθλητής για το 2023, κατακτώντας την 1η θέση των πωλήσεων, τόσο στην κατηγορία του, όσο και στο σύνολο της αγοράς, υπερδιπλασιάζοντας τις ταξινομήσεις του σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Μάλιστα, το Corsa διατήρησε σταθερά την 1η θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που βρέθηκε στην κορυφή της αγοράς ήταν το 2012.


1 στα 4 εταιρικά που ταξινομήθηκαν μέσα στο 2023… ήταν Opel Corsa!
Επιπλέον, το Corsa αναδείχτηκε ως το αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών, κατακτώντας την 1η θέση και στις εταιρικές πωλήσεις, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως 1 στα 4 εταιρικά οχήματα που ταξινομήθηκαν μέσα στο 2023, ήταν Corsa.

Τέλος, το Corsa-e κατέκτησε τη 2η θέση στις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή αύξηση ταξινομήσεων κατά 1.812,3%!

Πηγή: media.stellantis.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.