Ευρώπη: Αυτό είναι το No.1 μοντέλο που επιλέγουν ιδιώτες… με εξαίρεση τα leasing

Στην πρώτη θέση της Ευρώπης βρίσκεται το Tesla Model Y! Ποιο μοντέλο "πιάνει" κορυφή αν αφαιρέσουμε τα αυτοκίνητα μακροχρόνιας μίσθωσης;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Sandero

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγο καιρό, γνωστοποιήθηκαν τα εμπορικά στοιχεία σχετικά με της ευρωπαϊκές ταξινομήσεις και το No.1 μοντέλο από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι και τον Σεπτέμβριο ήταν το Tesla Model Y. Με επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την εταιρεία, όμως, γνωστοποιήθηκε και το “best-seller” με εξαίρεση τις ταξινομήσεις των leasing.

Δείτε επίσης: Το μοντέλο που προσπέρασε το Toyota Yaris – Μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο “best-seller”

Εξαιρώντας, λοιπόν, τις ταξινομήσεις μακροχρόνιας μίσθωσης, στην πρώτη θέση βρίσκεται το Dacia Sandero, όπως ενημερώνει η ρουμανική εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της. Μέσα στους πρώτους 9 μήνες του 2023, το Dacia Sandero βρέθηκε στην πρώτη θέση με 199.516 πωλήσεις λιανικής σε ιδιώτες της Ευρώπης. Πρόκειται για μία αύξηση κατά 18,3% συγκριτικά με την ίδια περίοδο της περασμένης χρονιάς.


Αυξήσεις και για τα υπόλοιπα μοντέλα
Σημαντικές αυξήσεις “βλέπει” η ρουμανική εταιρεία και για τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της. Ενδεικτικά, το Dacia Duster βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των ιδιωτικών SUV με μία αύξηση της τάξης του 4,1% συγκριτικά με το 2022 (154.460 ταξινομήσεις). Παρομοίως, το 7θέσιο Dacia Jogger γνωρίζει αύξηση της τάξης του 76,1% με 70.932 ταξινομήσεις.

Τέλος, στην κορυφαία τριάδα ηλεκτρικών προς ιδιώτες βρίσκεται Dacia Spring, το οποίο πέτυχε στην Ευρώπη μία αύξηση κατά 40,6%, φτάνοντας τις πωλήσεις προς ιδιώτες στις 44.262.

Πηγή: Dacia

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.