Ελληνική Αστυνομία: Επιχείρηση «ντεσιμπέλ» στην Αττική

Με στοχευμένη εξόρμηση απάντησε η Ελληνική Αστυνομία στα φαινόμενα πρόκλησης υπερβολικών θορύβων από οχήματα. Δείτε τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μας έγιναν γνωστά ως «υπαίθρια κορωνοπάρτυ»! Τους τελευταίους μήνες δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούσαμε για συναντήσεις σε πάρκα και πλατείες, όπου τα αυτοκίνητα αποκτούσαν ρόλο… ηχοσυστήματος. Όπως ήταν λογικό, τα συγκεκριμένα οχήματα μπήκαν στο στόχαστρο από την Ελληνική Αστυνομία και οι ποινές μόνο επιεικείς δεν ήταν.

Ελληνική Αστυνομία: Οι νέες μοτοσικλέτες της για την Διεύθυνση Θεσσαλίας

Πρόσφατα η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο πρόκλησης θορύβων από αυτοκίνητα. Ασφαλώς δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σε θορύβους ηχοσυστημάτων, αλλά και εξατμίσεων που ξεπερνούν κατά πολύ τα νόμιμα όρια.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές όπου πλέον είναι σύνηθες να γίνονται τέτοιου είδους συναντήσεις, όπως για παράδειγμα η Πετρούπολη, η Αγία Βαρβάρα και η Πλατεία Λυκαβηττού. Στην «εξόρμηση» της ΕΛ.ΑΣ συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και συνολικά πραγματοποιήθηκαν 12 διοικητικές παραβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις για χρήση ηχητικού συστήματος και άλλες τόσες για παρενόχληση λόγω αναποτελεσματικού σιγαστήρα. Ασφαλώς, δεν έλειψαν και οι βεβαιώσεις γενικότερων παραβάσεων, όπως η τοποθέτηση φιμέ τζαμιών, ενώ στη λίστα προστέθηκε μία κλήση για επίδειξη «οδηγικών ικανοτήτων».

Τέλος, συνελήφθησαν και πέντε οδηγοί, με τους τέσσερις εξ’ αυτών να διώκονται για διατάραξη κοινής ησυχίας και ένας για επικίνδυνη οδήγηση. Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει κατηγορηματικά ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.