Ελληνική Αστυνομία: Σεμινάριο γρήγορης οδήγησης αστυνομικών μέσα στο ΟΑΚΑ

Η Ελληνική Αστυνομία αξιοποίησε την υπερειδική του ΟΑΚΑ! Δείτε εικόνες από το σεμινάριο γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης που παρακολούθησαν οι αστυνομικοί...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελληνική Αστυνομία

Με την παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριου Οικονόμου, πραγματοποιήθηκε στην υπερειδική του ΟΑΚΑ η προγραμματισμένη Μετεκπαίδευση στελεχών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στη γρήγορη και ασφαλή οδήγηση αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Το video της Ελληνικής Αστυνομίας για τα άτομα με αναπηρία 

Η Ελληνική Αστυνομία αξιοποίησε την υπερειδική διαδρομή που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες του φετινού Ράλι Ακρόπολης. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 12 στελέχη της Αστυνομίας. Την αμέσως επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση 12 στελεχών της Άμεσης Δράσης στην ίδια διαδρομή, με μοτοσυκλέτα.

Η όλη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς δραστηριοτήτων του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την περαιτέρω αξιοποίηση της υπερειδικής διαδρομής στο ΟΑΚΑ, με στόχο την ευαισθητοποίηση για ασφαλή οδήγηση.

Η συγκεκριμένη διήμερη δράση προέκυψε μέσα από την αρμονική συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με το Υφυπουργείο Αθλητισμού από το οποίο παρέστη ο Υφυπουργός κ. Λ. Αυγενάκης.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.