Ελληνική συμμετοχή στο ισπανικό πρωτάθλημα Autocross

Ένας Έλληνας οδηγός, ο Νώντας Καρανικόλας, ετοιμάζεται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, συμμετέχοντες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Autocross στην Ισπανία

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι αγώνες Autocross, που διεξάγονται σε χωμάτινες ή μικτής επιφάνειας πίστες, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένοι στην Ευρώπη, καθώς συνδυάζουν σχετικά χαμηλό κόστος με εντυπωσιακό θέαμα. Αυτό προσελκύει πολλούς οδηγούς και θεατές και δεν είναι τυχαίο, ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες βρίσκονται σε άνοδο και στη χώρα μας. Έτσι, αξιόλογοι οδηγοί επιδιώκουν την εμπλοκή τους, γεγονός που είναι αναμφίβολα θετικό για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ένας από αυτούς είναι ο Νώντας Καρανικόλας, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του το 2017 και 2018. Φέτος, θα ταξιδέψει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος, συμμετέχοντας στον πρώτο γύρο του Ισπανικού πρωταθλήματος Autocross, που θα διεξαχθεί στις 9-10 Μαρτίου στο Aragon. Ο Έλληνας οδηγός θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ένα νέο Crosskart της La Base, την οποία εκπροσωπεί και στη χώρα μας. Το όχημα διαθέτει κινητήρα από Suzuki DSXR 600 και αποδίδει 125 ίππους. Η μετάδοση κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς, ενώ το βάρος του είναι 320 κιλά.

Νώντας Καρανικόλας

Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων autocross στην Ισπανία διαφέρει από τον ελληνικό, καθώς και από το rallycross. Καταρχάς, στην Ισπανία οι οδηγοί έχουν ευθεία μάχη ο ένας με τον άλλον, σε αντίθεση με τη χώρα μας που μέχρι στιγμής ο κάθε οδηγός αγωνίζεται μόνος του, με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο. Όσον αφορά στη διαφορά από το rallycross, αυτή έγκειται στο γεγονός ότι στο ισπανικό autocross δεν υπάρχει joker lap.

Στον αγώνα του Aragon θα συμμετάσχουν 52 οδηγοί, μεταξύ των οποίων και ο συμπατριώτης μας. Το σύστημα διεξαγωγής είναι αρκετά πολύπλοκο, καθώς τα buggies θα μπαίνουν στην πίστα ανά 15. Όσοι πετύχουν τους 12 ταχύτερους χρόνους στα Προκριματικά (Qualifying) θα περάσουν στον Α’ Τελικό, ενώ όσοι βρεθούν στις επόμενες 15 θέσεις, θα αγωνιστούν στον Β’ Τελικό. Η πρώτη τριάδα του συγκεριμένου αγώνα, θα πλαισιώσει τους 12 του Α’ Τελικού. Αντίστοιχη θα είναι η κατάσταση για τους συμμετέχοντες στον Γ’ Τελικό, με τους 3 πρώτους να προκρίνονται στον Β΄ Τελικό.

Στο περιθώριο του περσινού αγώνα DiRT Games στα Μέγαρα, όπου ήταν teammate με το δικό μας Μάνο Στεφανή

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου με τα Προκριματικά (Qualifying), ενώ οι Τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 100, αφού θα λάβουν ακόμη μέρος αυτοκίνητα, super buggies και kartcross με σωληνωτό πλαίσιο.

Αυτή θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή στο εξωτερικό”, δήλωσε ο Νώντας Καρανικόλας. “Περισσότερο θέλω να ζήσω την εμπειρία των αγώνων άμεσου ανταγωνισμού στο εξωτερικό. Το δοκιμάσαμε μια φορά στην Ελλάδα πέρυσι, όμως ο αγώνας διακόπηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση της La Base, οπότε συμμετέχω αρχικά για διασκέδαση. Αν προκύψει κάτι καλό, θα εξετάσουμε τη συνέχεια”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr