Ελβετία: Συζητήσεις για απαγόρευση χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μεταξύ άλλων, συγκεκριμένες ημέρες του έτους

Η ενεργειακή κρίση φαίνεται πως επηρεάζει και την χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Δείτε τι ανέφερε η κυβέρνηση στην Ελβετία σχετικά με τις... δύσκολες "ενεργειακά" ημέρες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Πώς θα σας φαινόταν αν η κυβέρνηση έδινε εντολή απαγόρευσης χρήση του αυτοκινήτου σας σε συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου; Ακούγεται παράξενο αλλά τέτοιες σκέψεις υπάρχουν και ήδη έχουν διατυπωθεί. Στην περίπτωση της Ελβετίας, μάλιστα, επίσημα! Από την ίδια την κυβέρνηση.

Οι Ελβετοί έχουν ήδη εκπονήσει “σχέδια έκτακτης ανάγκης” για να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις ενέργειας αυτόν τον χειμώνα και ένα μέρους τους σχετίζεται με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι σε τέτοια περίπτωση, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα απαγορευτούν για ταξίδια και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις απολύτως απαραίτητες διαδρομές.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τα ηλεκτρικά οχήματα θα απαγορευθούν για όλα τα ταξίδια εκτός των απαραίτητων μετακινήσεων. Παρόμοια εξοικονόμηση έχει σχεδιαστεί και σε άλλες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα την θέρμανση, όπου οι Ελβετοί σχεδιάζουν τα κτίρια να μην θερμαίνονται σε όχι περισσότερους από 20 βαθμούς Κελσίου. Εννοείται ότι προβλέπονται και άλλες ενέργειες έκτακτης ανάγκης, όπως για παράδειγμα η παύση φωτισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων και των δημόσιων χώρων.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελβετία λαμβάνει κατά μέσο όρο το 60% της ενέργειάς της από υδροηλεκτρικούς σταθμούς, ενώ περίπου το ένα τρίτο έρχεται από πυρηνικά, τα οποία η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να καταργήσει σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι οι Ελβετοί εξάγουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε γειτονικές χώρες κατά τους θερμότερους μήνες και εισάγουν κατά τους ψυχρότερους. Συνεπώς, το πρόβλημα εντείνεται στην περίοδο του χειμώνα.

Πηγή: dailymail.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.