Αυτό είναι το Kia των 422 ίππων

Το Kia Stinger είναι το επιβλητικότερο και πιο σπορ μοντέλο στην γκάμα της κορεάτικης μάρκας και πλέον αυτό απέκτησε “πολεμική” έκδοση 422 ίππων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ουσιαστικά το Kia Stinger GT420 είναι ένα μοναδικό δημιούργημα το οποίο έχει κατασκευαστεί από την Kia M. Βρετανίας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στην πίστα.

Οι Βρετανοί μηχανικοί προφανώς και χρησιμοποίησαν το πολιτικό μοντέλο, προκειμένου να καταλήξουν σε αυτό το δημιούργημα αγωνιστικής φύσης. Αυτό που έκαναν ήταν να μειώσουν το βάρος του κατά 150 κιλά, κάνοντας έτσι το εσωτερικό του σπαρτιάτικο, αφού πλέον μόνο τα καθίσματα εμπρός θυμίζουν (όχι και τόσο αφού είναι αγωνιστικά μπάκετ), πολιτικό αυτοκίνητο.

Όσον αφορά το μοτέρ του, κάτω από το καπό του Kia Stinger GT420 υπάρχει ο Twin-Turbo V6 3.3 λτ. ο οποίος αποδίδει 422 ίππους και 560 Nm ροπής.

Η ανάρτηση προφανώς και είναι διαφοροποιημένη προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις στις απαιτήσεις της οδήγησης εντός πίστας, ενώ αλλαγές υπάρχουν στο σύστημα πέδησης, το οποίο αποτελείται πλέον από 6πίστονες δαγκάνες της Brembo και τακάκια της Endless, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι της ΟΖ και είναι και αυτές ελαφρύτερες από τις εργοστασιακές (20 κιλά χαμηλότερο είναι το βάρους της τετράδας).

To κόστος της δημιουργίας του αυτοκινήτου δεν έγινε γνωστό αλλά η αναφορά της βρετανικής Kia είναι όλα τα λεφτά… Και αυτό γιατί αναφέρει χαρακτηριστικά πως “το αυτοκίνητο αυτό δημιουργήθηκε εκτός εργασιακού χρόνου και είναι δύσκολο να πούμε με ακρίβεια πόσο χρόνος και χρήμα ξοδεύτηκε για την δημιουργία του αυτοκινήτου. Ο ιδρώτας, το αίμα και τα δάκρυα για αυτό το πρότζεκτ έχουν ανυπολόγιστη αξία και για αυτό είναι δύσκολο το κόστος του μοναδικού αυτού εγχειρήματος να καθοριστεί. Το μότο της Kia είναι “η δύναμη να εκπλήσσει” και αυτό το Kia Stinger GT420 το πετυχαίνει και με το παραπάνω”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr