Ένα από τα πιο φθηνά Honda NSX της αγοράς!

"Κουβαλάει" μεγάλη ιστορία πίσω του και, όπως είναι λογικό, η τιμή του έχει ξεφύγει. Αυτό το Honda NSX, όμως, το λες και ευκαιρία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honsa NSX

Ακόμα και στις μέρες μας, το NSX είναι ένα αυτοκίνητο που κάνει την καρδιά μας να “φτερουγίζει”. Αν σας ενδιαφέρει, στην πιάτσα κυκλοφορεί ένα πρώτης γενιάς σε τιμή αρκετά… προσιτή.

Το εικονιζόμενο Acura NSX είναι κατασκευής 1994 και είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω του Beverly Hills Car Club, με τιμή 58.500 δολάρια. Προφανώς και τα χρήματα είναι πολλά, αλλά παράλληλα και λίγα για ένα NSX πρώτης γενιάς. Στην πραγματικότητα, αν κάνετε μια έρευνα αγοράς θα δείτε πως οι τιμές του κυμαίνονται από τα 66.000 έως και τα 100.000 δολάρια.

 

Το NSX της δικής μας περίπτωσης είναι βαμμένο στην απόχρωση Brookland Green Pearl και φαίνεται πως το αμάξωμα είναι σε καλή κατάσταση, παρά τα 165.700 χλμ. που έχει στο κοντέρ του. Σύμφωνα με την αγγελία η μηχανική κατάσταση του αυτοκινήτου είναι μια χαρά και σε όποιον το αγοράσει θα δοθεί και το βιβλίο service.

Εξωτερικά δεν έχει γίνει η παραμικρή βελτίωση, εκτός από το αλλαγμένο καπό με τους έντονους αεραγωγούς. Ακόμα και οι ζάντες είναι οι εργοστασιακές, όπως και οι δαγκάνες των φρένων. Και το εσωτερικό φαίνεται πως είναι σε καλή κατάσταση και έχει τοποθετηθεί μια νέα πηγή ήχου της Clarion. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.