Ένα Seat Ibiza… όνομα και πράμα (+video)

Το συγκεκριμένο Seat Ibiza δεν παίρνει μόνο το όνομα από το ομώνυμο νησί, αλλά και την χάρη, μιας και προτείνεται για τους λάτρεις της διασκέδασης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Seat Ibiza

H Ibiza είναι ένα νησί της Ισπανίας που φημίζεται για την νυχτερινή του ζωή, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Από αυτό το νησί εμπνεύστηκε και το όνομα του supermini της η ισπανική εταιρεία. Το Seat Ibiza που θα δούμε στο video που ακολουθεί, ωστόσο, έχει πάρει τόσο το όνομα, όσο και την χάρη της συγκεκριμένης τοποθεσίας, μιας και ενδείκνυται για νυχτερινή διασκέδαση.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Seat Ibiza και Seat Arona στην Ελλάδα

Η Seat τοποθέτησε στο εσωτερικό ειδικά φώτα που παραπέμπουν σε disco των 90s, controller ρύθμισης του ήχου επάνω στο ταμπλό, αλλά και 7 πανίσχυρα ηχεία ισχύος 300 watt. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, στον χώρο αποσκευών που φτάνει τα 335 λτ. εγκαταστάθηκε ένα cocktail bar, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μικρότερο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του κόσμου.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του club είναι ότι μπορεί να μετακινηθεί στην τοποθεσία της αρεσκείας σας. Το αρνητικό, βέβαια, είναι ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να βγαίνουν από το αυτοκίνητο κάθε φορά που θέλουν να βάλουν ένα ποτό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.