Ένα smart fortwo πραγματικό… θηρίο!

Το πιο μικρό... θηρίου του κόσμου είναι το smart fortow που βλέπετε στις οθόνες σας έπειτα και από τις μετατροπές που δέχτηκε από την Gotham Garage.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορο όσο μια Lamborghini ή το ίδιο ικανό εκτός δρόμου με μια Mercedes G-Class, ωστόσο αυτό εδώ το smart fortwo που αποτελεί δημιουργία της αμερικάνικης Gotham Garage θα καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα με την ίδια ευκολία όπου και αν βρεθεί.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της smart με 272 ίππους!

Το συγκεκριμένο smart fortwo, κάτι μεταξύ ενός buggy και ενός mini monster truck, δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά και πολύ ικανό αναφορικά με τις εκτός δρόμου δυνατότητες του και έχει ήδη “πρωταγωνιστήσει” στην εκπομπή του Netflix “Car Masters: Rust to Riches”.

Αναμφίβολα τα ελαστικά διαμέτρου 30 ιντσών και οι ατσάλινες ζάντες των 15 ιντσών είναι εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες μετατροπές smart που μπορεί να έχετε δει, σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στην ανάρτηση του και έχουν αυξήσει την απόσταση του από το έδαφος κατά επιπλέον 203,2 χλστ.

Εκτός από αυτά το “θηριώδες” smart fortwo φέρει ατσάλινες προστατευτικές ποδιές στο εμπρός αλλά και το πίσω μέρος του, ενώ χαρακτηριστικός είναι και ο εξωτερικός “κλωβός” που έχει τοποθετηθεί στο αμάξωμα, ο οποίος του προσδίδει και μια αύρα από τις ταινίες Mad Max, σε συνδυασμό με την μπάρα LED στην οροφή αλλά και τον εργάτη στο εμπρός μέρος.

Διαβάστε επίσης: Nicolas Hayek: Από τα ρολόγια… στο smart

Και ενώ θα περίμενε κανείς ανάλογες αλλαγές και στο εσωτερικό του λιλιπούτειου μοντέλου της smart, τα πάντα έχουν παραμείνει σε εργοστασιακά επίπεδα, κάτι που ισχύει και για τον μικρό κινητήρα του, ο οποίος δεν έχει δεχτεί καμία βελτίωση και αποδίδει 70 ίππους που φτάνουν στον πίσω τροχούς μέσω του στάνταρ αυτόματου κιβωτίου των πέντε σχέσεων. Εσάς, πώς σας φαίνεται αυτή η μετατροπή του smart fortwo;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.