Ένας χρόνος στην Ελλάδα για τα ελαστικά Davanti

Η Davanti Tyres, έχοντας ολοκληρώσει μια πλήρη χρονιά παρουσίας στην ελληνική αγορά, έδωσε ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ελαστικά Davanti ένας χρόνος στην Ελλάδα

Το ραντεβού της Davanti μετουσιώθηκε στις δύο εκδηλώσεις όπου παρευρέθηκαν συνολικά περισσότεροι από 50 συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος Σπανός, διευθύνων σύμβουλος της εισαγωγικής Σπανός ΑΕ, και ο Βασίλης Γούσιος, υπεύθυνος πωλήσεων της Davanti Tyres στην Ελλάδα, μίλησαν για τη φιλοσοφία, την πορεία και τα πλάνα της εταιρείας που ιδρύθηκε το 2015 από την Oak Tyres, μια από τις κορυφαίες εταιρείες χονδρικού εμπορίου ελαστικών στο Ην. Βασίλειο.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνουν αυτοί οι δείκτες στα ελαστικά των αυτοκινήτων μας;

Το 2023 η Davanti έφτασε να διαθέτει στη βρετανική αγορά περισσότερα από 900.000 ελαστικά, και πλέον έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου, σε 6 ηπείρους.


Η Davanti διαθέτει περισσότερους από 700 κωδικούς, σε όλες τις κατηγορίες ελαστικών για επιβατικά (UHP, SUV, All season, Runflat, All Terrain κ.ά.), αλλά και για ελαφρά φορτηγά. Το 2020 απέκτησε μόνιμη θέση στο φημισμένο κέντρο εξέλιξης IDIADA στην Ισπανία, όπου δοκιμάζονται εκτενώς όλα τα νέα ελαστικά της πριν βγουν στην παραγωγή, έτσι ώστε να πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές απόδοσης, οικονομίας και ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης – Ευρώπη: Απίστευτη η σπατάλη καυσίμου λόγω… χαμηλής πίεσης στα ελαστικά

Αυτή την περίοδο η Davanti λανσάρει στην ελληνική αγορά τρία νέα ελαστικά, για πολύ διαφορετικές απαιτήσεις. Το νέο Protoura Race είναι ένα ημι-αγωνιστικό, semi-slick ελαστικό με άδεια χρήσης για τον δρόμο. Το Protoura Sport DSP Runflat είναι ένα σπορ λάστιχο που μπορεί να κινηθεί χωρίς αέρα. Επίσης, το Terratoura M/T είναι ένα σκληροτράχηλο “Mud Terrain” που επεκτείνει την γκάμα ελαστικών εκτός δρόμου της εταιρείας.

Στόχος της Davanti είναι να “δείχνει τον δρόμο” στην έρευνα και την εξέλιξη ελαστικών, αλλά και να συμβάλλει στην ανακοπή της κλιματικής αλλαγής, “δείχνοντας το μέλλον” της βιομηχανίας, και θεωρώντας καθήκον της τον περιορισμό του ανθρακικού αποτυπώματός της. Και το 2024 αυτό εκφράζεται στην πράξη, φυτεύοντας 2.000 δέντρα κάθε μήνα, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση Ecologi.

Στην Ελλάδα, η Davanti έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, ντύνοντας με τα χρώματά της αυτοκίνητα δρόμου και αγωνιστικά για rally και drift. Για το 2024 στηρίζει τον Μ. Εγγλεζόπουλο, που αγωνίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift και αναστατώνει το κοινό με τα θεαματικά του περάσματα.

Η αγωνιστική BMW του υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στην παρουσίαση της Αθήνας, ενώ ένα πανίσχυρο, βελτιωμένο Audi RS3 βρισκόταν στην αντίστοιχη θέση στη Θεσσαλονίκη. Στην Ελλάδα τα ελαστικά της Davanti εισάγονται αποκλειστικά από το Spanos Group, και διατίθενται μέσω επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την επικράτεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.