Ένας Έλληνας, μία Mercedes και το ρεκόρ των 4,6 εκατ. χιλιομέτρων

Τι σχέση έχει ένας Έλληνας οδηγός Ταξί με το μουσείο της Mercedes-Benz στη Στουτγάρδη; Ας θυμηθούμε το ρεκόρ χιλιομέτρων που πέτυχε ο Γρηγόρης Σαχινίδης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία συναρπαστική ιστορία συνδέει την Mercedes-Benz με την Ελλάδα, αυτή του επαγγελματία οδηγού ταξί, Γρηγόρης Σαχινίδης, ο οποίος πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της γερμανικής φίρμας. Ώρα να γνωρίσουμε ένα από τα πιο θρυλικά εκθέματα του μουσείου της Mercedes στην Στουτγάρδη, την εικονιζόμενη Mercedes-Benz 240D!

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα, γυρίστηκε η ρεαλιστικότερη καταδίωξη στο παγκόσμιο σινεμά (+video) 

Ο Γρηγόρης Σαχινίδης εργαζόταν ως οδηγός ταξί στη χώρα μας και, πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Εν έτει 1981, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι τη Γερμανία ώστε να αγοράσει το νέο του ταξί και το ταξίδι της επιστροφής τον βρήκε πίσω από το τιμόνι μίας Mercedes-Benz 240D. Ήταν ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο εκείνα τα χρόνια και ιδιαίτερα άνετο, σημαντικό στοιχείο για τον λόγο που αποκτήθηκε.


Ασφαλώς δεν αγοράστηκε σαν καινούριο, μιας και πρόκειται για μοντέλο που είχε βγει από το εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας το 1976. Τη στιγμή της μεταβίβασης, η μπλε Mercedes είχε διανύσει 220.000 χιλιόμετρα μέσα σε μόλις μία πενταετία. Μπορεί να σας φαίνονται πολλά, αλλά είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που ακολούθησαν, αφού το αυτοκίνητο προσέφερε τις υπηρεσίες του στην όμορφη συμπρωτεύουσα κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ώρο.

Οι άνθρωποι της Mercedes ενημερώθηκαν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κατορθώσει μέχρι το 2004 να διανύσει την απίστευτη απόσταση των 4,6 εκατ. χιλιομέτρων. Κάτι τέτοιο μεταφράστηκε σε επίδοση ρεκόρ, αφού στην μακρά ιστορία της Mercedes-Benz δεν έχει υπάρξει αυτοκίνητο που να έχει διανύσει τόσα πολλά χιλιόμετρα. Ασφαλώς όλα αυτά τα χιλιόμετρα δεν έγιναν με έναν κινητήρα, αφού δύο φορές χρειάστηκε αντικατάσταση μοτέρ.

Το ενδιαφέρον των Γερμανών ήταν έντονο με αποτέλεσμα από το 2004, η μπλε Mercedes-Benz 240D να βρίσκεται στο μουσείο της Στουτγάρδης. Για τους λάτρεις των αριθμών, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο οδόμετρο του οχήματος αναγράφονται 4.667.097 χιλιόμετρα. Όσο για τον θεσσαλονικιό οδηγό, δέχθηκε ως βραβείο μία ολοκαίνουρια Mercedes-Benz C200 CDI. Δίκαιη ανταλλαγή!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.