Εντυπωσίασε το Μετρό Θεσσαλονίκης – Video από την στάση “Αγία Σοφία”

Η πρώτη επαφή του κοινού με το Μετρό Θεσσαλονίκης ήταν άκρως θετική! Δείτε το εντυπωσιακό video και πότε αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μετρό Θεσσαλονίκης

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυπόθητη έναρξη λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει, με τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, να κάνει λόγο για το β’ 6μηνο του 2024. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο σταθμός “Αγία Σοφία” άνοιξε για το κοινό και οι εικόνες είναι μοναδικές. Υπερσύγχρονο και πολυτελές χαρακτηρίστηκε!

Δείτε επίσης: H Στερεά Ελλάδα αλλάζει – Ξεκίνησε το μεγάλο έργο που ενώνει το Αιγαίο με το Ιόνιο

Οι περιηγήσεις στις εγκαταστάσεις του σταθμού “Αγίας Σοφίας” του μέτρο Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από τον υπουργό υποδομών και μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, τον υφυπουργό υποδομών, Νίκο Ταχιάο, τον γραμματέα κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη, και τον διευθύνων σύμβουλο της Ελληνικό Μετρό, Νίκο Κουρέτα.


Ο υπουργός μεταφορών, ξεναγήθηκε στους χώρους του σταθμού και των συρμών, συνομίλησε με πολίτες που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις, ενώ συμμετείχε και σε ξενάγηση που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στον χώρο. “Η δέσμευσή μας παραμένει στο ακέραιο. Η πόλη θα έχει σε λειτουργία το μετρό στο δεύτερο εξάμηνο του 2024”, ανέφερε ο Χρηστος Σταϊκούρας.

Πηγή: thestival.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.