Επίσημη παρουσίαση της νέας BMW X2 – Διαθέσιμη και ως ηλεκτρική

Στη Λισαβόνα πραγματοποιήθηκε η διεθνής δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας BMW X2. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το compact SUV των Βαυαρών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW X2

Την Λισαβόνα της Πορτογαλίας επέλεξε η βαυαρική εταιρεία για την διεθνή δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας BMW X2. Το compact SUV της εταιρείας προσφέρεται σε πληθώρα εκδόσεων με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 300 ίππους, ενώ δεν απουσιάζει και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με την ονομασία iX 2. Πάμε να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Η δεύτερη γενιά BMW X2 ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα, σχεδιαστικά στοιχεία των Βαυαρών. Για πρώτη φορά προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (iX 2), ενώ δεν απουσιάζει και η πανίσχυρη BMW X2 M 35i xDrive των 300 ίππων. Αρχικά να αναφέρουμε ότι έχει μεγαλώσει κατά 194 χιλιοστά σε μήκος σε σχέση με την προκάτοχό της, φτάνοντας τα 4.554 χιλιοστά, κατά 21 χιλιοστά σε πλάτος (στα 1.845 χιλιοστά) και κατά 64 χιλιοστά σε ύψος (στα 1.590 χιλιοστά). Επιπλέον, το μακρύτερο μεταξόνιο και τα φαρδύτερα μετατρόχια αυξάνουν την ευρυχωρία τόσο στα καθίσματα των πέντε επιβατών όσο και στο πορτμπαγκάζ. Η νέα X2 έχει μέγιστη χωρητικότητα 560 – 1.470 λίτρα για τη μεταφορά αποσκευών, ανάλογα με την έκδοση. Η BMW iX2 προσφέρει από 525 μέχρι 1.400 λίτρα.

 


BMW iX2: Πρώτη φορά διαθέσιμη και ως αμιγώς ηλεκτρική
Μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα περιλαμβάνεται στη νέα γκάμα του μοντέλου ήδη από το λανσάρισμα με τη μορφή της BMW iX2 xDrive30. Οι δύο ηλεκτρικές μονάδες κίνησης αποδίδουν συνδυαστικά 313 ίππους η μέγιστη ροπή φτάνει τα 494 Nm. Η BMW iX2 xDrive30 έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,6 δλ. και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα. Όσο για την αυτονομία, η μπαταρία χωρητικότητας 64,8 kWh εξασφαλίζει αυτονομία της τάξης των 417-449 βάσει WLTP.

Κινητήρες: Βενζίνη, diesel αλλά και… επιλογή 300 ίππων
Η νέα BMW Χ2 προσφέρεται στην έκδοση sDrive20i με έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λτ. που συνεργάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Αποδίδει συνδυαστικά 170 ίππους. Ακολουθεί ο τετρακύλινδρος diesel της έκδοσης sDrive18d, με ισχύ 150 ίππων. Και στις δύο περιπτώσεις η κίνηση περνά στους τροχούς μέσω στάνταρ επτατάχυτου σασμάν διπλού συμπλέκτη.

Στην κορυφή της γκάμας συναντάμε την BMW X2 M35i xDrive, με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λίτρων να αποδίδει μέγιστη ισχύ 300 ίππων. Επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 5,4 δευτερόλεπτα και συνεργάζεται με την έξυπνη τετρακίνηση BMW xDrive εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Η στάνταρ προσαρμοζόμενη ανάρτηση M επιδρά θετικά τόσο στην ευελιξία όσο και στην άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Τα Φρένα M Compound προσφέρονται προαιρετικά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.