Επίσημο: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του τηλεοπτικού TractioN (+video)

Η πρεμιέρα του τηλεοπτικού TractioN πλησιάζει. Ας δούμε την ημερομηνία πρώτης προβολής, την ώρα αλλά και το κανάλι που θα δούμε τον Κώστα και την παρέα του!

Βρείτε μας στο

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και πλέον το “TractioN” επιστρέφει στον τηλεοπτικό μας δέκτη. Ο Κώστας Στεφανής, ο Μάνος, η Ινώ, ο Θωμάς, ο Θανάσης και ο Βασίλης, θα είνα και φέτος κοντά μας, από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 14:10 στον τηλεοπτικό σταθμό του “Star Channel”.

Αυτή θα είναι η 22η σεζόν που το “TractioN” θα μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση, όντας μία από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές και η μακροβιότερη εκπομπή αυτοκινήτου.

Και φέτος ο Κώστας και η παρέα του θα μας παρουσιάσουν νέα μοντέλα αυτοκινήτων, μοτοσικλέτες και ότι άλλο κινείται στον πλανήτη, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά με αρκετή δόση χιούμορ όπως πάντα!

Καλή τηλεοπτική σεζόν λοιπόν και ελπίζουμε και φέτος, σε αυτή την δύσκολη συγκιρία με την πανδημία, να παρακολουθείτε ανελειπώς “TractioN” στο “Star Channel”!

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr