Επίσημο: Αυτή είναι η νέα, κρατική εφαρμογή με όλα τα σημεία φόρτισης

Όλοι οι σταθμοί φόρτισης "νοικοκυρεμένα" σε μία μία εφαρμογή, η οποία μάλιστα διαθέτει και λειτουργία πλοήγησης. Δείτε βήμα-βήμα τον τρόπο λειτουργίας της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
reCharge

Στον “αέρα” βρίσκεται πλέον η νέα, κρατική εφαρμογή με την ονομασία “recharge”. Ουσιαστικά, είναι ένα ψηφιακό εργαλείο που θα διευκολύνει σημαντικά τη ζωή των ιδιοκτητών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μιας και απεικονίζει όλα τα σημεία φόρτισης που βρίσκονται γύρω τους.

Πριν δούμε τις δυνατότητές της, αξίζει να τονίσουμε ότι για την ώρα έχουν προστεθεί στο σύστημα μόνο οι σταθμοί της ΔΕΗ Blue, σύντομα όμως θα υπάρχουν οι σταθμοί όλων των εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τον Ιούνιο έχουν διορία όλες οι εταιρείες να προσθέσουν τους σταθμούς τους, ενώ κάθε νέος δημόσιος φορτιστής θα πρέπει να προστίθεται μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη λειτουργίας του.

“Κάθε φορέας της αγοράς ηλεκτροκίνησης έχει την υποχρέωση να αναρτά τα στοιχεία των φορτιστών, μέσα στα χρονικά περιθώρια που ορίζει ό νόμος. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία οι φορείς θα πρέπει να αναρτούν τα πλήρη στοιχεία μετά τις 6 Ιουνίου 2023”, αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα.

Βήμα-βήμα η διαδικασία
Όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα, κρατική εφαρμογή, θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα “electrokinisi” πατώντας εδώ. Στη συνέχεια επιλέγουν Android ή Apple και κατεβάζουν την εφαρμογή. Αυτό ήταν, με το άνοιγμα της εφαρμογής απεικονίζεται ο χάρτης με τους φορτιστές.

Η εφαρμογή “recharge” απεικονίζει σε χάρτη τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και σχετικές πληροφορίες όπως είναι η ακριβής τοποθεσία, το είδος του φορτιστή, το δίκτυο στο οποίο ανήκει, τα διαθέσιμα βύσματα, το τύπο χρέωσης κ.ά. Τα δεδομένα αντλούνται από το Μητρώο Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης, το οποίο συλλέγει στοιχεία από τους φορείς ηλεκτροκίνησης. Πατώντας πάνω σε ένα σημείο φόρτισης, ενεργοποιείται το πλήκτρο καθοδήγηση. Η εφαρμογή recharge στέλνει τις σχετικές συντεταγμένες σε τρίτες εφαρμογές πλοήγησης που ήδη χρησιμοποιεί ο χρήστης στο κινητό του.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή αντλεί δυναμικά δεδομένα που ανανεώνονται κάθε 6 λεπτά, είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Διαδίκτυο, ενώ πρέπει να ενεργοποιείται και η τοποθεσία ώστε να γίνεται άμεση απεικόνιση των πλησιέστερων σημείων φόρτισης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.