Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes GLC Coupe (+video)

Με ήπια υβριδικές και Plug-In υβριδικές εκδόσεις η νέα Mercedes GLC Coupe! Στην δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, η ηλεκτρική αυτονομία αγγίζει έως και 131 χλμ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes GLC Coupe

Στην αποκάλυψη της νέας Mercedes GLC Coupe προχώρησε η γερμανική εταιρεία, προσφέροντας το μοντέλο με πλούσια γκάμα κινητήρων. Υπάρχουν ήπια υβριδικές εκδόσεις, αλλά και Plug-In, με την ισχύ να αγγίζει ακόμα και τους 381 ίππους. Ας γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το νέο, premium SUV της εταιρείας.

Ξεκινώντας από την εξωτερική σχεδίαση, στο εμπρός τμήμα βλέπουμε κοινά στοιχεία με την GLC, ενώ αντίθετα εντελώς νέο είναι το πίσω μέρος. Εκεί βλέπουμε την κυρτή σχεδίαση της οροφής, αλλά και τα λεπτά φωτιστικά σώματα. Αξιοσημείωτη είναι η βελτίωση της αεροδυναμικής σχεδίασης του μοντέλου με τον συντελεστή οπισθέλκουσας να είναι μειωμένος στο 0,27 (0,30 η τιμή της απερχόμενης GLC Coupe). Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μυώδες αμάξωμα έχει μήκος 4.763 χλστ. (αυξημένο κατά 31 χλστ.), το πλάτος αγγίζει τα 1.890 χλστ. και το ύψος έχει αυξηθεί κατά μόλις 5 χλστ.

Περνώντας στο εσωτερικό, “πρωταγωνιστούν” οι δύο μεγάλες οθόνες. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται μία LCD υψηλής ανάλυσης μεγέθους 12,3 ιντσών, ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχει η οθόνη αφής μεγέθους 11,9 ιντσών. Ασφαλώς δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στο πακέτο “ENERGIZING Plus”. Πρόκειται για έναν “ψηφιακό” coach στο εσωτερικό της Mercedes. Για παράδειγμα, ανάλογα με την διαδρομή, τα επίπεδα άγχους ή την ποιότητα ύπνου, επιλέγεται ένα από τα επτά διαφορετικά προγράμματα άνεσης που ρυθμίζουν κατάλληλα την ατμόσφαιρα, επεμβαίνοντας ακόμα και στην μυρωδιά της καμπίνας με αρωματισμό του χώρου, σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάλογα με τη διάθεση (AIR-BALANCE).


Με 7 εκδόσεις κινητήρων
Με μία πλούσια γκάμα μηχανικών συνόλων έρχεται η νέα Mercedes GLC Coupe. Ξεκινάμε με τις ήπια υβριδικές εκδόσεις βενζίνης. Πρόκειται για τις GLC 200 και GLC 300, αμφότερες με κινητήρα χωρητικότητας 1.999 κ.εκ. Αποδίδουν 204 και 258 ίππους, ενώ η ροπή φτάνει τα 320 και 400 Nm αντίστοιχα. Σειρά έχουν οι ήπια υβριδικές εκδόσεις πετρελαίου με τις κωδικές ονομασίες GLC 220 d και GLC 300 d. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ισχύς αγγίζει τους 197 και 269 ίππους, ενώ η ροπή φτάνει τα 440 και 550 Nm αντίστοιχα. Ακόμα πιο ισχυρές είναι οι Plug-In υβριδικές εκδόσεις, με τους κινητήρες βενζίνης να αποδίδουν συνδυαστικά 313 και 381 ίππους (εκδόσεις GLC 300 e και GLC 400 e). Υπάρχει και μία Plug-In υβριδική έκδοση, ονομάζεται GLC 300 de και αποδίδει 335 ίππους. Σε κάθε περίπτωση, οι κινητήρες συνοδεύονται από 4MATIC τετρακίνηση, ενώ εντυπωσιακή είναι η ηλεκτρική αυτονομία των Plug-In υβριδικών εκδόσεων, η οποία αγγίζει τα 131 χλμ.

Οι πρώτες παραδόσεις της νέας Mercedes GLC Coupe αναμένονται στην χώρα μας τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.