Επίσημο: Αυτή είναι η σπάνια Alfa Romeo Giulia SWB Zagato (+video)

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα σίγουρα σας θυμίζουν κάτι! Αυτή είναι η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato, η αλλιώς.. η συνεργασία του αιώνα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Έχουν συμπληρωθεί 100 χρόνια από τότε που οι Alfa Romeo και Zagato (ανεξάρτητη εταιρεία με έδρα το Μιλάνο) ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Η συνεργασία των δύο εταιρειών έγινε γνωστή κυρίως μέσα από την Alfa Romeo SZ που δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Lancia Hyena: Πώς “καταστρέφεις” 24 Delta HF Intregrale με… στιλ

Το νέο, επετειακό μοντέλο είναι αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας και ονομάζεται Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Η ανάπτυξή του ξεκίνησε το 2021, ακριβώς 100 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της Tipo G1, η οποία ήταν και το πρώτο προϊόν συνεργασίας των δύο εταιρειών. Τώρα, η νέα Alfa Romeo Giulia SWB Zagato που παράχθηκε σε μόλις ένα αντίτυπο είναι έτοιμη να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη γερμανικής καταγωγής.


Για την ανάπτυξή της χρησιμοποιήθηκε ως δότης μία χειροκίνητη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, αλλά όπως βλέπετε οι αλλαγές που έγιναν είναι πολλές. Αρχικά, μειώθηκε σημαντικά το μεταξόνιο του αυτοκινήτου, ενώ χρησιμοποιήθηκαν εξαρτήματα και από άλλα μοντέλα της εταιρείας. Οι πιο παρατηρητικοί σίγουρα θα διαπιστώσατε ότι τα εμπρός LED σώματα ανήκουν στην Tonale.

Από την άλλη, το πίσω μέρος δεν θυμίζει σε τίποτα μία Giulia, αφού υπάρχει μία προσέγγιση που παραπέμπει σε fastback αμάξωμα και όχι σε sedan. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι σίγουρα η LED λωρίδα που θυμίζει κάτι από Aston Martin, αλλά και η διπλή απόληξη της εξάτμισης χαμηλά, στο κέντρο του προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό, το περιβάλλον παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό στην Giulia GTA, με τις κυριότερες αλλαγές να αποτελούν οι carbon επιφάνειες και οι “Montreal Green” πινελιές.

Τα μηχανικά μέρη προέρχονται εξ’ ολοκλήρου από την κορυφαία Giulia GTAm. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 κινητήρας με χωρητικότητα 2,9 λτ., ο οποίος αποδίδει 540 ίππους. Η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου σασμάν έξι σχέσεων. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στη σχεδίαση του αυτοκινήτου συμμετείχε υποστηρικτικά ο Alejandro Mesonero, επικεφαλής της Centro Stile Alfa Romeo. Ωστόσο, όλη η ανάπτυξη και η παραγωγή ολοκληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου από την Zagato, χωρίς εξωτερική υποστήριξη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.