Επίσημo: Αυτό είναι το νέο Mazda2 Hybrid

Το πρώτο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας με πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης. Αυτό είναι το νέο Mazda2 Hybrid, ένα αποτέλεσμα συνεργασίας με την Toyota!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda2 Hybrid

Στην αποκάλυψη του νέου Mazda2 Hybrid προχώρησε η ιαπωνική εταιρεία, ενός μοντέλου που όπως είναι εμφανές αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Toyota. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας που διαθέτει πλήρως αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα και το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται την άνοιξη του 2022.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Mazda2 1.5 SKYACTIV G Auto

Το νέο Mazda2 Hybrid τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 1.490 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 93 ίππους. Σε συνδυασμό, βέβαια, με το ηλεκτρικό μοτέρ, η συνολική ισχύς φτάνει στους 116 ίππους. Κάπως έτσι, η Mazda ανακοινώνει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ., αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι οι μειωμένες εκπομπές ρύπων που περιορίζονται στα μόλις 93-87 γρ./χλμ.


Κατά την εκκίνηση, το Mazda2 Hybrid λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά. Στη συνέχεια η κατανομή της ισχύος ρυθμίζεται μεταξύ βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικού μοτέρ, δίνοντας έμφαση στην καλύτερη δυνατή απόδοση καυσίμου. Κατά την επιβράδυνση, μέρος της κινητικής ενέργειας ανακτάται και αποθηκεύεται στην μπαταρία.

Για την σχεδίαση δεν χρειάζεται να υπάρξει κάποια ανάλυση, αφού έρχεται απευθείας από την Toyota. Ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε ότι πρόκειται για ένα supermini με μακρύ μεταξόνιο 2.560 χλστ. που προσφέρει άνετους χώρους και 286 λτ. για τις αποσκευές.

Το νέο Mazda2 Hybrid θα κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου από την Toyota Motor Corporation στο εργοστάσιο της μάρκας στην Γαλλία και θα προσφέρεται στην ευρωπαϊκή αγορά με το εμπορικό σήμα της Mazda, ενώ στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2022. Παράλληλα με αυτό θα διατίθεται στην χώρα μας και το τωρινό Mazda2, το οποίο κατασκευάζεται στην Ιαπωνία (διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του).

Τέλος, είναι ένα σημαντικό αυτοκίνητο για την ιαπωνική εταιρεία στο πλαίσιο της δέσμευσής της να εκπληρώσει τους στόχους μείωσης των ρύπων κατά 50% έως το 2030 και την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα έως το 2050.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.