Επίσημο: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του Ράλι Ακρόπολις 2023

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά! Δημοσιεύθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι 2023. Δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί το Ράλι Ακρόπολις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2023

Στις 7-10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Ράλι Ακρόπολις και θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του αναβαθμισμένου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA για το 2023. Για τρίτη διαδοχική χρονιά το “Ράλι των Θεών” θα σημάνει την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου.

Το ημερολόγιο του 2023 οριστικοποιήθηκε έπειτα από συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου της FIA και θα περιλαμβάνει δεκατρείς αγώνες, εκ των οποίων οι τέσσερις εκτός Ευρώπης.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας του αγώνα, ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ράλι Ακρόπολις, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε: “Οι επιτυχημένες διοργανώσεις του Ράλι Ακρόπολις το 2021 και το 2022 αποτελούν τα διαπιστευτήριά μας στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Είμαστε εδώ, σίγουροι για την ποιότητα των αγώνων που διοργανώνουμε, έτοιμοι να γιορτάσουμε τη συμπλήρωση 70 χρόνων ιστορίας ενός αθλητικού γεγονότος που ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας μας”.


Η αυλαία για το Πρωτάθλημα του 2023 παραδοσιακά θα ανοίξει στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου από το Ράλι του Μόντε Κάρλο, ενώ στο θεσμό επανέρχεται μετά το 2020 το Ράλι του Μεξικού, καθώς και εκείνο της Χιλής, που βγήκε “εκτός” το 2021 λόγω πανδημίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.