Επίσημο: Είσοδος της Audi στην Formula 1

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Audi με την Sauber Motorsport, σηματοδοτώντας την είσοδο της γερμανικής φίρμας στην Formula 1.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi

Η Audi είχε ανακοινώσει την είσοδό της στην Formula 1 από τον Αύγουστο και πλέον ήρθε η ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας για το στρατηγικό της συνεργάτη. Πρόκειται για την Sauber Motorsport, η οποία θα αποτελεί την εργοστασιακή ομάδα της Audi από το 2026.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση σηματοδοτεί το επόμενο ορόσημο για την είσοδο της Audi στην Formula 1, καθώς με περίπου 30 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας, η Sauber είναι μια από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές ομάδες. Η μονάδα ισχύος θα αναπτυχθεί στο Motorsport Competence Center της Audi στο Neuburg an der Donau. Από την πλευρά της, η Sauber θα αναπτύξει και θα κατασκευάσει το μονοθέσιο στις εγκαταστάσεις της στο Hinwil της Ελβετίας. Επίσης, θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση των λειτουργιών του αγώνα.

«Είμαστε χαρούμενοι που αποκτήσαμε έναν τόσο έμπειρο και ικανό συνεργάτη για το φιλόδοξο έργο μας στη Formula 1. Γνωρίζουμε ήδη τον Όμιλο Sauber με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και την έμπειρη ομάδα από προηγούμενες συνεργασίες του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί θα σχηματίσουμε μια ισχυρή ομάδα», αναφέρει ο Oliver Hoffmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τεχνική Ανάπτυξη της Audi AG.

Η Audi έχει ήδη χρησιμοποιήσει την αεροδυναμική σήραγγα του Ομίλου Sauber στο Hinwil, για κάτι λιγότερο από τέσσερις ώρες, κατά τη διάρκεια του Le Mans, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αγωνιστικού μοντέλου Class 1 για το DTM. «Η Audi είναι ο καλύτερος συνεργάτης για τον Όμιλο Sauber. Είναι σαφές ότι και οι δύο εταιρείες μοιράζονται τις ίδιες αξίες και όραμα. Ανυπομονούμε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους με μια ισχυρή και επιτυχημένη συνεργασία», τονίζει ο Finn Rausing, Πρόεδρος της Sauber Holding.

Η επέκταση των εγκαταστάσεων του Neuburg από άποψη προσωπικού, κτιρίων και τεχνικής υποδομής, θα πρέπει να είναι έτοιμη το 2023. Αυτή τη στιγμή, περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι απασχολούνται πάνω σε αυτό το project, ενώ οι πρώτες δοκιμές της μονάδας ισχύος που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς του 2026, έχουν προγραμματιστεί για το 2025.

Η Formula 1 κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τη βιωσιμότητα με τους νέους κανονισμούς του 2026. Αυτό ήταν σημαντική προϋπόθεση στην απόφαση της Audi να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Οι μονάδες ισχύος θα είναι πιο αποδοτικές από ότι είναι σήμερα, καθώς το ποσοστό της ηλεκτρικής ενέργειας θα αυξηθεί σημαντικά. Μάλιστα, το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης θα έχει περίπου ίση ισχύ με τον θερμικό κινητήρα, που φτάνει τους 544 ίππους. Τέλος, οι εξαιρετικά αποδοτικοί υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες 1,6 λίτρων θα χρησιμοποιούν βιώσιμο συνθετικό καύσιμο, το οποίο είναι ουδέτερο σε διοξείδιο του άνθρακα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.