Επίσημο: Η Mazda επέστρεψε στην Ελλάδα

Η επιστροφή της Mazda στην ελληνική αγορά είναι πλέον πραγματικότητα, καθώς η ιαπωνική εταιρεία θα εκπροσωπείται στη χώρα μας από τον Όμιλο Συγγελίδη

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Mazda αποτελεί διαχρονικά μια από τις πιο δημοφιλείς ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Έκανε την είσοδό της στην αγορά το 1982, σημειώνοντας πάνω από 100.000 πωλήσεις νέων οχημάτων στη χώρα μας. Σήμερα, η Mazda διαθέτει στην Ελλάδα ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων συνεργείων για service, συντήρηση και παροχή αυθεντικών ανταλλακτικών.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Πέμπτη 2 Μαΐου, η Mazda θα ξεκινήσει εκ νέου τις πωλήσεις νέων οχημάτων στην Ελλάδα εντός της χρονιάς, σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μαζί με τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος, που θα βρίσκεται στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Τότε, οι Έλληνες οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Mazda. Σε αυτά περιλαμβάνονται το νέο 3, το δημοφιλές MX-5 καθώς και το CX-5, που αποτελεί το SUV μοντέλο της μάρκας.


O David McGonigle, Περιφερειακός Διευθυντής της Mazda Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την έναρξη πωλήσεων των νέων μας οχημάτων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λαμβάναμε συνεχώς αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές για να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας ξανά διαθέσιμα στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν τοπικό συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που κατανοεί το brand μας και θα διασφαλίσει μια επιτυχημένη επάνοδο σε μια αγορά, όπου η Mazda έχει μια μακρά ιστορία”.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των επιχειρήσεων Συγγελίδης, κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα, σε αυτή την σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda”.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]