Επίσημο: Μεγάλη επιστροφή στην Formula 1 μετά από 20 χρόνια για την…

Aποτελεί τον τρίτο πιο επιτυχημένο κατασκευαστή κινητήρων στην Formula 1. Η μεγάλη επιστροφή είναι πλέον γεγονός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford

Ύστερα από 20 και πλέον χρόνια, η Ford επιστρέφει στην Formula 1. Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, μιας και μιλάμε για την εταιρεία που παραμένει μέχρι σήμερα ο τρίτος πιο επιτυχημένος κατασκευαστής κινητήρων στην ιστορία της F1. Αφορμή για αυτή την απόφαση στάθηκε κυρίως η δέσμευση των FIA και F1 να δώσουν έμφαση στον τομέα της βιωσιμότητας, αλλά και το γεγονός ότι το εν λόγω σπορ κερδίζει δημοφιλία στην Αμερική.

Παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε το σπορ το μακρινό 2004, η Ford παραμένει ο τρίτος πιο επιτυχημένος κατασκευαστής κινητήρων στην ιστορία της Formula 1, έχοντας κατακτήσει 10 Πρωταθλήματα Κατασκευαστών και 13 Πρωταθλήματα Οδηγών. Η κυριαρχία της στη δεκαετία του ’60 και του 70′ είναι αδιαπραγμάτευτη, όταν αποτελούσε προμηθευτή κορυφαίων εταιρειών όπως η Lotus και η McLaren.


“Αυτή είναι η αρχή ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ford, η οποία ξεκίνησε όταν ο προπάππους μου κέρδισε έναν αγώνα που συντέλεσε στο ξεκίνημα της εταιρείας μας”, δήλωσε ο Bill Ford, εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας.

Η Ford και η Formula 1 θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή της
εταιρείας στις πίστες αργότερα μέσα στην ημέρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.