Επίσημο: Mercedes-Benz του 1955 έγινε το ακριβότερο αυτοκίνητο του πλανήτη

... και όλα δείχνουν ότι αυτό το ρεκόρ θα αργήσει να καταρριφθεί. Δείτε πόσο πωλήθηκε η Mercedes-Benz 300 SLR, αλλά και πως θα αξιοποιήσουν το ποσό οι Γερμανοί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-Benz 300 SLR

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και αρκετές ημέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει! Τώρα, όμως, η γερμανική εταιρεία έρχεται με μία επίσημη ανακοίνωσή της να γνωστοποιήσει ότι η μία από τις μόλις δύο Mercedes-Benz 300 SLR που κατασκευάστηκαν συνολικά πωλήθηκε σε ιδιωτική δημοπρασία έναντι του μεγαλύτερου ποσού στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Video: H Ινώ μας παρουσιάζει την μία από τις 100 Mercedes-Maybach GLS Edition 100

Η μυστική δημοπρασία πραγματοποιήθηκε από τον γνωστό οίκο RM Sotheby’s μέσα στο μουσείο της Mercedes-Benz στην Στουτγάρδη. Η Mercedes-Benz 300 SLR που ανήκε μέχρι σήμερα στην ίδια την εταιρεία πέρασε πλέον στα χέρια του ενός από τους 10 ιδιώτες που συμμετείχαν στην δημοπρασία, έναντι του απίστευτου ποσού των 135 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό είναι αρκετό ώστε η μία από τις μόλις δύο Mercedes-Benz 300 SLR που κατασκευάστηκαν να χαρακτηριστεί ως το ακριβότερο αυτοκίνητο του πλανήτη αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ferrari 250 GTO των 70 εκατ. δολαρίων.

Η μία από τις μόλις δύο Mercedes-Benz 300 SLR βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1955 και αποκαλείται συχνά “Rudolf Uhlenhaut”, λόγω του ομώνυμου επικεφαλής του Τμήματος Δοκιμών της Mercedes που οδήγησε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα ως εταιρικό. Το ιστορικό μοντέλο της Mercedes είχε δώσει το παρόν στο Goodwood Festival Of Speed και στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να το θαυμάσουμε.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία της Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupé θα αξιοποιηθούν ως αρχικό κεφάλαιο για την δημιουργία του “Mercedes Benz Fund”, το οποίο θα χωριστεί σε δύο υποκατηγορίες: Η πρώτη θα αφορά πανεπιστημιακές υποτροφίες για νέους και η δεύτερη έρευνες για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Πηγή: Mercedes-Benz

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.