Επίσημο: Ο Κηφισός θα αποκτήσει… “τεχνητή λίμνη”!

"Πράσινο φως" από το Υπουργείο Περιβάλλοντος! Ο Κηφισός αποκτά "τεχνητή λίμνη", δείτε που θα κατασκευαστεί το νέο, αντιπλημμυρικό έργο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κηφισός

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των αντιπλημμυρικών έργων στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έδωσε το “πράσινο φως” για την δημιουργία μίας “τεχνητής λίμνης” στον Κηφισό. Ουσιαστικά πρόκειται για μία Λεκάνης Ανάσχεσης που θα κατακρατεί το νερό σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης, ώστε η ροή των υδάτων στον Κηφισό να γίνεται πιο ομαλά.

Ο ρόλος της “τεχνητής λίμνης”
Η εν λόγω λίμνη θα αποθηκεύει νερό για μερικές ώρες, όταν η παροχή προς τον Κηφισό θα ξεπερνά τα 168 κυβικά ανά δευτερόλεπτο. Η επιφάνειά της έχει υπολογιστεί στα 106.000 τετραγωνικά μέτρα και η χρονική διάρκεια πλημμυρισμού της θα φτάνει τις 2 ώρες και 15 λεπτά.

Το βάθος της λίμνης θα αγγίζει τα 15 μέτρα και εκτιμάται ότι ο όγκος της θα φτάνει τα 300.000 κυβικά. Κατά τη μελέτη του έργου, το μέγεθος της λίμνης υπολογίστηκε για μέγεθος βροχοπτώσεων που εμφανίζονται μια φορά κάθε 50 χρόνια, κάθε 100 χρόνια και κάθε 1.000 χρόνια.

Που θα δημιουργηθεί
Σύμφωνα με την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, η λεκάνη ανάσχεσης χωροθετείται παράλληλα με την Εθνική Οδό, στην δυτική πλευρά, πάνω από τον κόμβο με την Αττική οδό, και εκτείνεται εντός των περιοχών Αχαρνών και Μεταμόρφωσης.

Πηγή: www.ot.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.