ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην F1 η Audi!

Είναι πλέον γεγονός. Η Audi εισέρχεται και επισήμως στην Formula 1. Δείτε από ποια χρονιά θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα αλλά και τι δήλωσαν τα στελέχη της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi F1

Είναι πλέον επίσημο. Η Audi μπαίνει στην κορυφαία κατηγορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από το 2026, η γερμανική μάρκα θα αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FIA Formula 1 με μια ειδικά ανεπτυγμένη μονάδα ισχύος. Το έργο θα βασίζεται στις εγκαταστάσεις της Audi Sport στο Neuburg κοντά στο Ingolstadt.

Η Audi ανακοίνωσε την είσοδό της σε συνέντευξη Τύπου στο Βελγικό Grand Prix της Formula 1 στο Spa-Francorchamps. Στην εκδήλωση, ο Markus Duesmann, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDI AG, και ο Oliver Hoffmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τεχνική Ανάπτυξη, απάντησαν σε ερωτήσεις παρέα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Formula 1 Stefano Domenicali και τον Mohammed ben Sulayem, Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr