Επίσημο: Τέλος στους V12 από την Lamborghini με δύο ειδικές εκδόσεις!

Με δύο νέα αυτοκίνητα, η Lamborghini βάζει τέλος στους V12 και προλογίζει την υβριδική εποχή. Και τα ονόματα αυτών... Invencible και η Auténtica!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini

Με δύο νέα αυτοκίνητα, πλήρως εξατομικευμένα στις επιλογές των αγοραστών τους, η Lamborghini βάζει τέλος στην εποχή των V12 κινητήρων. Ονομάζονται Invencible (“κλειστή” έκδοση) και Auténtica (“ανοιχτή” έκδοση), με την παραγωγή να περιορίζεται σε μόλις ένα αντίτυπο για κάθε έκδοση! Πάμε να τα γνωρίσουμε.

Η ιταλική εταιρεία αναφέρει ότι τα δύο μοντέλα της δημιουργήθηκαν στις εγκαταστάσεις του τμήματος Lamborghini Centro Stile και μοιράζονται το ίδιο μονοκόκ πλαίσιο από ανθρακονήματα που συναντάμε στην Aventador. Ξεκινώντας από το coupe supercar με το όνομα Invencible, βάφτηκε σε “Rosso Efesto” χρωματισμό και φέρει κάποιες μαύρες λεπτομέρειες, σε αντίθεση με την ανοιχτή έκδοση της οποίας το χρώμα ονομάζεται “Grigio Titans”. Και οι δύο εκδόσεις δανείζονται στοιχεία και από άλλα μοντέλα της Lamborghini, όπως για παράδειγμα τις εισαγωγές αέρα στο καπό που έρχονται απευθείας από την Sesto Elemento.

Ίδιο χρωματικό μοτίβο ακολουθούν και τα εσωτερικά των δύο εκδόσεων, με την “κλειστή” έκδοση να κατακλύζεται από κόκκινες, alcantara επενδύσεις και την “ανοιχτή” με κίτρινες ραφές.


Αναφορικά με τους κινητήρες, και στις δύο περιπτώσεις έχουμε το “κύκνειο άσμα” των V12 της Lamborghini, μιας και πλέον έρχεται η υβριδική εποχή. Το μοτέρ είναι τοποθετημένο κατά μήκος του αμαξώματος και έχει χωρητικότητα 6,5 λτ. Κάπως έτσι, η ισχύς αγγίζει τους 780 ίππους και η μέγιστη ροπή των 720 Nm έρχεται από τις 6.750 σ.α.λ. Η κίνηση περνά ασφαλώς στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν 7 σχέσεων.

“Ο κινητήρας V12 είναι ένας από τους πυλώνες της ιστορίας και της επιτυχίας της μάρκας μας”, δήλωσε ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.