Επίσημο: “Τίτλοι τέλους” για τον Akio Toyoda έπειτα από 13 χρόνια

Με επίσημη ανακοίνωση, η Toyota γνωστοποίησε ότι ο Akio Toyoda θα παραιτηθεί από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Το νέο πρόσωπο και η επόμενη ημέρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Akio Toyoda

Έχοντας συμπληρώσει 13 χρόνια στη θέση του CEO της Toyota (από το καλοκαίρι του 2009), o Akio Toyoda σύντομα θα “δώσει” την σκυτάλη, μιας και πρόκειται να παραιτηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο. Πάμε να δούμε ποιος θα είναι ο νέος του ρόλος, αλλά και το νέο πρόσωπο που θα βρεθεί στα “ηνία” του ιαπωνικού κολοσσού.

Απασφάλισε το αφεντικό της Toyota: “Όσο περισσότερα ηλεκτρικά φτιάχνουμε, χειροτερεύουν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα”

Αρχικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Akio Toyoda είναι ο εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας, Toyoda Kiichiro. Στη διάρκεια της ηγεσίας του, η εταιρεία γνώρισε άλματα προόδου και γιγαντώθηκε ακόμα περισσότερο, πέτυχε σημαντικά κέρδη και έσπαγε το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο.

Βέβαια, αν υπάρχει ένας λόγος που θα θυμόμαστε τον Akio Toyoda είναι ο έντονος χαρακτήρας του. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα λεγόμενά του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα όταν εξέφρασε τους προβληματισμούς του απέναντι στην ηλεκτροκίνηση.

Πλέον, ο 66χρονος Akio Toyoda αποκτά έναν πιο “θεσμικό” ρόλο στην εταιρεία, μιας και θα γίνει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Τη θέση του, ως “Διευθύνων Σύμβουλος” της Toyota, αναλαμβάνει σύντομα ο 53χρονος Koji Sato. Πρόκειται για τον σημερινό επικεφαλής της Lexus, αλλά και του αγωνιστικού τμήματος Gazoo Racing.

Πηγή: toyota.eu

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.