Επίσημο: “Το εργοστάσιο της Toyota στην Τουρκία γίνεται το πρώτο στην Ευρώπη που θα…”

Τεράστια επένδυση στην γειτονική χώρα! H απόφαση των Ιαπώνων για παραγωγή του νέου Toyota C-HR σε τουρκικό έδαφος έδωσε στην Τουρκία δύο μεγάλες πρωτιές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Toyota γνωστοποίησε ότι το νέο Plug-In υβριδικό C-HR θα παράγεται στην μονάδα που βρίσκεται στην Τουρκία. Πρόκειται για μία σημαντική απόφαση για την τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία συνοδεύεται από δύο πρωτιές. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές.

Απίστευτo: Αυτό είναι πλέον το ακριβότερο Toyota Yaris

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της ιαπωνικής εταιρείας, το γεγονός ότι η δεύτερη γενιά του Toyota C-HR θα κατασκευάζεται στην Τουρκία, σημαίνει ότι το TMMT (Toyota Motor Manufacturing Turkey) θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Toyota που θα ξεκινήσει την παραγωγή plug-in υβριδικών οχημάτων. Επιπλέον, θα γίνει και η πρώτη μονάδα της Toyota που θα εξοπλιστεί με γραμμή παραγωγής μπαταριών.


Ταυτόχρονα, η Toyota δίνει στην τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία άλλη μία πρωτιά. Το νέο Toyota C-HR θα είναι το πρώτο plug-in υβριδικό επιβατικό αυτοκίνητο που θα παράγεται στη γειτονική χώρα. Οι πρώτες μελέτες δείχνουν ότι στο εργοστάσιο της Τουρκίας θα κατασκευάζονται 75.000 μπαταρίες Plug-In συστημάτων. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 60 νέες θέσεις εργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή.

Η συνολική επένδυση της Toyota στην Τουρκία θα φτάσει τα 317 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας τις συνολικές επενδύσεις στο Toyota Motor Manufacturing Turkey σε περίπου 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Toyota

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.