Επίσημο: Το Lada Niva αποκτά νέα, επαγγελματική έκδοση

Και το όνομα αυτού... Lada Niva LCV! Ώρα να γνωρίσουμε την επαγγελματική έκδοση του μοντέλου, η οποία ξεκινά στη Ρωσία την εμπορική της πορεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lada Niva LCV

Το Lada Niva είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα, ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια η εμπορική του πορεία στην Ευρώπη έχει σταματήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρεται στη Ρωσία. Όπως θα δούμε, πλέον απόκτησε και νέα έκδοση με πιο επαγγελματική φιλοσοφία. Πάμε να γνωρίσουμε το Lada Niva LCV.

Lada: Τι απέγινε η συμπαθής ρώσικη μάρκα στην Ελλάδα;

Εννοείται ότι δεν πρόκειται για ένα νέο μοντέλο ή κάποια αναβάθμιση. Ουσιαστικά έγινε μία “επέμβαση” στο ήδη υπάρχον Niva, ώστε να αποκτήσει μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Το αμάξωμα πλέον έγινε διθέσιο, μιας και την θέση της πίσω σειράς καθισμάτων πήρε μία καρότσα. Βέβαια, υπάρχει και δεύτερη έκδοση που διατηρεί την μεγάλη καμπίνα και έχει μικρότερη καρότσα στο πίσω μέρος. Έτσι, ο όγκος αποθήκευσης διαμορφώνεται από το ένα έως τα 3,5 κυβικά μέτρα.

Πλέον το μήκος έχει αυξηθεί στα 4.440 χλστ., το πλάτος παρέμεινε ως έχει και το ύψος κυμαίνεται από 1.770 έως 2.000 χλστ. Αυτό συμβαίνει διότι το Niva μπορεί να προσφερθεί και με άλλες παραλλαγές, όπως πχ. με ψυγείο στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά στους κινητήρες, όλα τα Lada Niva LCV θα τροφοδοτούνται από τον ίδιο ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,7 λτ., ο οποίος αποδίδει 83 ίππους και 129 Nm ροπής. Εννοείται ότι η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου σασμάν πέντε σχέσεων και υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος διαφορικού. Η τιμή του επαγγελματικού Niva ξεκινά από τα 1.153.400 Ρούβλια (15.300 ευρώ) και φτάνει έως τα 1.719.900 Ρούβλια (22.860 ευρώ) στην έκδοση με ψυγείο στο πίσω μέρος.

Πηγή: lada.ru

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.