Μ.Βρετανία: Υπό… εξαφάνιση τα… ωραία των 80s-90s

Είδη υπό εξαφάνιση είναι πλέον πολλά δημοφιλή αυτοκίνητα των 10ετιών του '80 και '90 στη Μ.Βρετανία. Ισχύει το ίδιο και στη χώρα μας;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παλιά αυτοκίνητα 80s και 90s

Στην εποχή τους κυκλοφορούσαν κατά χιλιάδες στους δρόμους, τώρα όμως σχεδόν δεν υπάρχουν και έχουν γίνει ένα ιδιαίτερα σπάνιο θέαμα. Μιλάμε φυσικά αυτοκίνητα των δεκαετιών του ’80 και 90, τα οποία δεν έχουν στις μέρες μας ιδιαίτερη συλλεκτική αξία και παρά τη δημοφιλία που είχαν στην εποχή τους είναι πλέον πιο δύσκολο να τα βρει κανείς και από αντίστοιχης ηλικίας… supercar!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που αναμένεται να παρουσιάσει το βρετανικό περιοδικό Retro Cars, το αυτοκίνητο που απειλείται με εξαφάνιση περισσότερο από όλα στη Γηραιά Αλβιώνα είναι το Lada Riva καθώς μόνο 49 φαίνεται να βρίσκονται ακόμη σε κυκλοφορία.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το απειλούμενο είδος που ακούει στο όνομα Alfa Romeo 146 καθώς πρόκειται για σαφώς πιο σύγχρονο μοντέλο της δεκαετίας του ’90. Τα επίσημα στοιχεία στη Μ.Βρετανία δείχνουν ότι μόνο 89 από αυτές βρίσκονται ακόμη ανάμεσα μας και το φέρνουν στη 2η θέση των αυτοκινήτων υπό εξαφάνιση. Τρίτο το δημοφιλές και στην Ελλάδα Fiat Uno, ενώ στην 6η θέση βλέπουμε επίσης ένα μοντέλο που είχε το δικό του κοινό στη χώρα μας, το Citroen BX.

Η λίστα με τα 10 πιο απειλούμενα με εξαφάνιση αυτοκίνητα στη χώρα -σε παρένθεση πόσα έχουν απομείνει- έχει ως εξής:

1. Lada Riva (49)
2. Alfa Romeo 146 (89)
3. Fiat Uno (218)
4. Renault 21 (221)
5. Vauxhall Carlton (270)
6. Citroen BX (286)
7. Nissan Bluebird (324)
8. Volvo 440 (407)
9. Peugeot 309 (409)
10. Rover 800 (468)

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει σίγουρα και στους δρόμους της χώρας μας αλλά και σε εκείνους της υπόλοιπης Ευρώπης. Μια γρήγορη ματιά σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες αγγελιών αγοραπωλησίας αυτοκινήτων αποκαλύπτει πως από το σύνολο των αγγελιών τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’80 αναλογούν σε λιγότερο από 2% επί του συνόλου.

Εσείς ποια δημοφιλή αυτοκίνητα των 80s και 90s δεν βλέπετε να κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους της Ελλάδας;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr