Επιστροφή στο…. μέλλον για την DeLorean!

Είναι ο απόγονος της "Back To The Future" DeLorean DMC-12! Ώρα για μία, πρώτη γεύση από το πίσω μέρος του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
DeLorean

Είναι η εταιρεία που απέκτησε τεράστια δημοφιλία μέσα από την ταινία “Back To The Future” και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο, δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση από το νέο της μοντέλο. Ονομάζεται EVolved και στην ανάπτυξη του συμμετέχει η Italdesign, δίνοντας έμφαση σε σχεδιαστικά στοιχεία του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης: Προς πώληση μια “Back To The Future” DeLorean DMC-12 (+video)

Όλα ξεκίνησαν την 1η Απριλίου, όπου η DeLorean δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της ένα video. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.. λόγω της ημέρας. Τώρα, όμως, μία νέα teaser εικόνα έρχεται να “φουντώσει” τις φήμες για την επερχόμενη παρουσίαση του μοντέλου.


Στο video θα δείτε ότι εξοπλίζεται με gullwing πόρτες, ενώ στο εμπρός τμήμα υπάρχει μία LED λωρίδα που σχηματίζει ένα τρίγωνο στο κέντρο του προφυλακτήρα. Η νέα εικόνα δίνει μία γεύση από το πίσω μέρος, εκεί όπου συναντάμε ένα coupe αμάξωμα και LED φωτιστικά σώματα που ενώνονται με μία λωρίδα. Απολήξεις δεν υπάρχουν, μιας και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το όνομα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου της DeLorean θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο στο Pebble Beach Concours D’Elegance. Μέχρι τότε, αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.