Επιτρέπεται τέτοια μεταχείριση σε μία Ferrari F40; (video)

Το να βλέπεις μία Ferrari F40 να «ταξιδεύει» με το πλάι σε χωμάτινη πίστα είναι ένα θέαμα που δε το συναντάς και πολύ συχνά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πολλοί θα πουν ότι αυτοκίνητα με ιστορία σαν αυτή της Ferrari F40 θα πρέπει να συντηρούνται ευλαβικά και να έχουν τον ρόλο εκθέματος σε κλειστούς χώρους. Άλλοι θα πουν ότι πρέπει οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την οδήγηση σεβόμενοι το αυτοκίνητο. Εμείς θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με τέτοιες απόψεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει σε μία F40 να «κακοποιείται» με αυτόν τον τρόπο.

Ferrari F40: Να γιατί είναι ο απόλυτος θρύλος (+video)

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, ο οδηγός συμπεριφέρθηκε στην Ιταλίδα καλλονή κυριολεκτικά λες και ήταν ένα «rally car». Δεν έχασε την ευκαιρία να πλαγιολισθήσει στη χωμάτινη διαδρομή που είχε χαραχτεί και να σηκώσει αρκετή σκόνη. Κάπου εδώ, βέβαια, οφείλουμε να τονίσουμε ότι τα πλάνα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Άλλωστε σπάνια βλέπει κανείς μία Ferrari F40 να οδηγείται κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όσον αφορά τώρα στο ιταλικό supercar, υπενθυμίζουμε ότι τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V8 κινητήρα με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών και χωρητικότητα 2,9 λίτρων. Με την πίεση ρυθμισμένη στο 1,1 bar, αποδίδει 478 ίππους και 577 Nm στις 4.000 σ.α.λ., ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Αρκετά, όμως, με τις πληροφορίες! Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε αυτό τον ομολογουμένως σπάνιο θέαμα…

ΥΓ. Βλέποντας το παραπάνω video, το μυαλό μου πήγε στο κανάλι «TaxTheRich100» του οποίου τα videos μετρούν εκατομμύρια προβολές. Πιο συγκεκριμένα θυμήθηκα το «Farmkhana» με πρωταγωνίστρια μία Ferrari F40 GT. Ας το απολαύσουμε κι αυτό…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.