Έρχεται το νέο μικρομεσαίο SUV της Renault. Όνομα με “άρωμα” Ελλάδας

Η Renault προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος του νέου της SUV που έρχεται να τοποθετηθεί στην "καυτή" κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Symbioz νέο SUV Renault 2024

Και το όνομα αυτού… Symbioz. Έτσι ονόμασε η Renault το νέο μικρομεσαίο της SUV το μοντέλο έρχεται για να ενισχύσει τις επιθετικές προθέσεις των Γάλλων σε μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωση για το δημοφιλές coupe SUV – Μείωση κατά 4.000 ευρώ στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ως όνομα το Symbioz αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα τους, και ως μοντέλο συνδυάζει την οδηγική ευχαρίστηση με τους εσωτερικούς χώρους και την οικονομία, χάρη στον full hybrid E-Tech σύστημα κίνησης των 145 ίππων που φέρει κάτω από το καπό του.


Το όνομα Symbioz προέρχεται από την ελληνική “συμβίωση”, λέει η Renault. Πρόκειται για μία λέξη που συναντά κανείς σε πολλές γλώσσες: “symbiosis” στα Αγγλικά, “simbiose” στα Ισπανικά και “simbiosi” στα Ιταλικά, καθιστώντας το όνομα Symbioz εύκολα αντιληπτό στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε επίσης – Renault: Μείωση τιμών και όφελος χιλιάδες ευρώ

Το υβριδικό Symbioz έχει μήκος 4,41 μ. και το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς προσφέρει γενναιόδωρους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Η Renault αναφέρει ότι στο νέο της μοντέλο έχει ενσωματώσει όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες που έχει στη φαρέτρα της σε όλους τους τομείς. Εκτός από το υβριδικό σύστημα κίνησης, highlight του Symbioz αναμένεται να αποτελέσει η γυάλινη πανοραμική οροφή “Solarbay” με το φιλμ υγρών κρυστάλλων, που χρησιμοποιεί τεχνολογία PDLC και μετατρέπεται σε αδιαφανή χωρίς τη χρήση κουρτίνας.

“Για το νέο compact οικογενειακό μας, θέλαμε ένα όνομα με ανθρώπινη σημασία, που να εκφράζει τους στενούς δεσμούς μεταξύ μιας οικογένειας και του αυτοκινήτου της. Το όνομα Symbioz απεικονίζει τέλεια τη ζωή με το αυτοκίνητό μας, ένα μέρος όπου οι επιβάτες γίνονται ένα με το όχημά τους, αλλά και το περιβάλλον.”, δήλωσε σχετικά η Sylvia Dos Santos, επικεφαλής στρατηγικής ονομάτων του τμήματος μάρκετινγκ των Γάλλων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.