Έρχεται η νέα γενιά του Lexus IS

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το νέο Lexus IS και οι Ιάπωνες μας "πειράζουν" με μια νέα φωτογραφία.

Βρείτε μας στο
Νέο Lexus IS teaser φωτογραφία

Η παρουσίαση της νέας γενιάς του sport sedan της Lexus πλησιάζει. Οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρίας θέλοντας να τραβήξουν το ενδιαφέρουν του κοινού δίνουν στη δημοσιότητα μια πρώτη “πειραγμένη” φωτογραφία αποκαλύπτοντας μερικώς το νέο IS.

Από την “καμουφλαρισμένη” φωτογραφία που δημοσίευσε η Lexus για τη νέα γενιά του IS, παίρνουμε μια μικρή ιδέα για το τι “γίνεται” στο πίσω μέρος του νέου μοντέλου τους. Από αυτά που μπορούμε να καταλάβουμε το IS θα συνεχίζει στο “παραδοσιακό” μονοπάτι της σεντάν φόρμας, με κάποια σπορ στοιχεία, όπως η ύπαρξη του διαχύτη στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, να την τονίζουν περαιτέρω.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην σταθούμε και σε αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα και δεν είναι άλλο από την φωτεινή και κόκκινη “μπάρα” LED που ενώνει οπτικά τα πίσω φωτιστικά σώματα. Κατά τα άλλα, τα πίσω φωτιστικά σώματα φαίνεται να είναι διάφανα και μικρά σε μέγεθος, ενώ μοιάζουν να αποτελούν “ενεργό” μέρος των πίσω ακμών του νέου IS που φαίνεται να έχει παράλληλα και τονισμένους “ώμους”.

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου το επόμενο IS δεν αναμένεται να είναι ένα ολοκαίνουριο μοντέλο αλλά θα αποτελεί μια σημαντικά αναβαθμισμένη έκδοση που θα αξιοποιεί την υπάρχουσα πλατφόρμα N της Lexus. Αυτό παρόλο που το IS έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του το 2013 και πέρασε από το πρώτο του facelift το 2016.

Πάντως το νέο IS είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που μας δείχνουν ότι αν ένας κατασκευαστής δεν θέλει να μάθουμε κάτι για ένα νέο μοντέλο τότε δεν θα το μάθουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή…

Περισσότερα για το νέο μοντέλο της Lexus θα γνωρίζουμε στις δύο το πρωί της 10ης Ιουνίου, όταν και θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στο κοινό από τους ανθρώπους της ιαπωνικής εταιρίας.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr