Έρευνα: Γιατί ακριβαίνουν τα αυτοκίνητα;

Αυτή είναι μία ερώτηση που πολλοί μας κάνουν τελευταία και στο πιο κάτω κείμενο θα εξηγήσουμε γιατί τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο ακριβά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φθηνά αυτοκίνητα

Όσοι παρακολουθείτε τις τιμές των αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά (και όχι μόνο) θα έχετε δει πως εδώ και καιρό διαρκώς αυξάνονται. Κάτι που έχουμε θίξει και στο παρελθόν εδώ στο “traction.gr”, όπως μπορείτε να δείτε και στο θέμα αυτό.  Προφανώς όμως υπάρχει λόγος για αυτό. Ή καλύτερα, λόγοι… Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που κάνουν τα αυτοκίνητο όλο και πιο ακριβά, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε από τις δηλώσεις στελεχών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας (δείτε εδώ με παραδείγματα πόσο έχουν ακριβύνει τα μοντέλα της Skoda το τελευταίο διάστημα).

Πρώτα από όλα οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία και στις γραμμές παραγωγής των αυτοκινήτων αυξάνονται διαρκώς. Τα πλαστικά ενός αυτοκινήτου, ο χάλυβας, τα κρύσταλλα, ο χυτοσίδηρος, τα διάφορα κράματα αλουμινίου, ο χαλκός και τα συνθετικά ειδικά μονωτικά κατά το τρέχον έτος σημείωσαν μεγάλη αύξηση. Αυτό έχει ως συνέπεια αυξημένο κόστος παραγωγής, το οποίο με την σειρά του καταλήγει στον αγοραστή.

Επίσης, πλέον τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και στην προσπάθεια των εταιρειών να αποσπάσουν την κορυφαία βαθμολογία στον EuroNCAP είναι πανάκριβα και ανεβάζουν το κόστος κτήσης ακόμη και των οικονομικών μοντέλων της μάρκας, καθώς πλέον αποτελούν στάνταρ εξοπλισμό ακόμη και των βασικών εκδόσεων.


Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην αύξηση των τιμών διαδραματίζει και το κόστος μεταφοράς των αυτοκινήτων. Ένα κόστος το οποίο ειδικά κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών έχει αυξηθεί κατακόρυφα, λόγω κυρίως της πανδημίας.

Από την άλλη είναι και η αύξηση της τιμής της ενέργειας, την οποία βιώνουμε στο πετσί μας ποικιλοτρόπως. Ενέργεια που προφανώς είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενός αυτοκινήτου.

Και στο μέλλον τι θα γίνει με τις τιμές των αυτοκινήτων;
Μην περιμένετε πως οι τιμές των αυτοκινήτων θα πέσουν… Σίγουρα όχι σύντομα. Αυτό είναι κάτι που έχουν πει και ισχυρά στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας που παραδέχονται κυνικά πως έχουν υπάρξει αυξήσεις στις τιμές των αυτοκινήτων. Μάλιστα “προβλέπουν” πως οι τιμές θα συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα να ακριβαίνουν!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]